Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova vijest samo pokazuje koje je dno dosegla Bosna i Hercegovina kada se od ovakve mizerije (devet stapova) pravi spektl kao da su im urucili pedeset kljuceva od stanova i obezbjedeno finansiranje do kraja zivota.. Sram vas bilo.. Donekle mogu da razumijem da pravite cirkus kada u Sarajevu asvaltirate 550 metara neke uske ulicice kao prilaz garazi nekom lokalnom kabadahiji, ali da od invalida pravite cirkus, to nikako ne mogu da shvatim...I vi nesto pricate o RELIGIJI,SADAKI I SEVAPU, SRAM DA VAS BUDE......
Bas su se pretrgli..9 stapova,zar samo toliko slijepih ima,koji nemaju stapa!/:
Boze blagi, cak devet stapova... svaki vrijedi valjda najmanje hiljadu maraka, pa si slijepi ljudi to uglavnom ne mogu priustiti ? Kako ih nije sramota da se hvalisu ovim? Lavovski, nema sta.
@Amere, vaš komentar potpisujem! Odličan osvrt kome se nema šta dodati niti oduzeti. Volio bih da članke na SAX-u komentiraju osobe poput vas. Ostali komentatori: ne zaboravite uzeti terapiju !!!
Lions i Royal su masonski klubovi , tek da se zna. A kakvu politiku vode pored ove humanitarne, pogledajte u \"Paralelama\" koje uređuje novinar Mladen Marić!
Aferim
ma cini ti se samo,fikret pravo fin cova,samo je jedno 30 godina direktor udruzenja,nije vise hahahahahaha
Mogu mislit, jedva čekaju da ih vide hahaha
Je li ovo oprave ili opet neka sprdnja sa slijepima?
Ja ovog lopova Fikreta, koliko para dobiva od svih institucija još ovi da mu kupe štapov, samo me interesuje za koga!? Kad ukupno članova udruženja ima 30 koji ništa ne vide ili pak imaju pratioce kao i on. Svašta u BiH!
sudarili se slijepac i covjek sto muca na semaforu.gdje iiides ti upita ovaj sto muca slijepca,idem kod ocnog ljekara odgovori on,a gdje ti ides upita slijepac? idem kkkod doktora zzzbog mucanja rece ovaj.pa sta ces tamo rece slijepac kad pravo dobro mucas.
Nabijem ih nepismene. Trebali su donirati crvene stapove!