Tvrdnje medija u Italiji i Hrvatskoj
43
Lionel Messi sletio u Dubrovnik i uputio se prema Međugorju?
Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hercegovina katolička turistička metropola.
otiso da mu se ukaze Liga prvaka dogodine
joj budale covjeka, umjesto da uziva u Dubrovniku, on ode u hercegovacki krs
http://chelseafcbalkan.wordpress.com/
nekha pređhe na prahvu vjehru,dohbiće šahku pihlava ko moj pradehdo
Halal svinjetina,imali de kupit?
Uvijek glupo vjersko i nacionalno prepucavanje, nikad od nas ništa neće biti. Ako ovdje ima vjernika trebali bi se stidjeti svojih riječi. Ako ovdje ima vjernika trebali bi znati da se svi molimo istome Bogu samo na različite načine. Ako ovdje ima vjernika .... ako Ako Messi hoće malo do Međugorja - neka, to su sve osobne stvari, ako ga to ispunjava neka. Sve dok razmišljate kao u gore navedenim komentarima (zlobno i puni mržnje) nemojte očekivati da će vam se desiti nešto lijepi i nemojte čekati bolje sutra jer ga neće biti.
http://www.facebook.com/4fudbal fudbalske novosti
normalno da će u Herceg-Bosnu, ta neće valjda u onaj vehboski rezervat na 24%??? nemojte me nasmijavati
vlascad i sokadija barem imaju drzave hahahahaha Žali se musliman Bogu: - Bože, što si takav, i Srbi i Hrvati imaju svoju državu, jedino je nama muslimanima nisi dao. - Dao sam ja vama i ku.ra.c, pa ste ga unakazili. Što bi tek od države napravili!?
Vlašče samo da znaš Ajvatovica nema veze sa Islamom...to je obično teferič mjesto i sljedeci put kad htjednes nesto da kazes za Islam, barem se obrazuj o Islamu. ribery je pravi musliman i brat svih mumina, za razliku od nasrija koji od bajrama do bajrama u dzamiju,tako da si nasao pogresnog za uporediti...jos jednom dolazi do izrazaja tvoje neznanje... zamisli kolko moras biti primitivan pa obozavati kamenje i kipove heheheh Islam je cista vjera od takvih gluposti Treba predloziti da se stavi sapun na portal da se ne sakupljaju zatucana vlaščad i šokadija ! hehehehehehehehhehehehe
Messi posjetio MEĐUNOŽJE ? mislim nemam nista protiv tog vlaš.kog sela, eto ih tamo....vlaš.ka posla
Čudi me da nije posjetio Visoko i \'\'čuvenu\'\' PIRAMIDU SUNCA???
U medjuvremenu je i Ronaldo posjetio medjunozje svoje Irine..
koga briga što je taj šokac došao u šokačko-škutorsko zmijsko gnijezdo, mjesto praznovjerja i obožavanja kipova i idola, pagansko svetilište Međunožje !
Da iza sebe nema Iniestu i Xavija, Messi bi bio lošiji od našeg Pjanića. Ona dvojica namještaju golove kao ludi. Pa Torres imao nikakvu sezonu, oni mu namjestili da bude prvi strijelac eura.
moj najdrazi igrac vec 6 godina, volio bih dobiti priliku da uzmem autogram