Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo je neki degen zaboravio produziti zakup iako su im vjerovatno iz UTICA rekli 100 puta da to produze. Ovi kriminalnci iz ove agencije su to jednostavno smatrali da ne treba ili se nisu mogli rastaliti na 50-60KM tako da su propustili taj tender. A osmislilu su takav sistem da se niko ne moze zaliti ni na sto. Za sve sto prijavis, oni kazu da nisu nadlezni... Drago mi je da uskoro odlazim iz ove drzave.
Za patriotu i ostale glupane koji nemaju pojma sa zivotom. NISTE VI KRIVI STO STE INFORMATICKI NEPISMENI, STO ZNATE SAMO IGRICU \"MINE\" UPALITI, A I TO VAM JE NEKO POKAZAO.
@AI jest... ogulit ce ga samo sto nasi delegati ne znaju ni locirati gdje je problem. Iole pametan webmaster ih je do sada morao uputiti na advokata (i pravnu stranu), ali jok... oni hoce ganjat ime domene da registruju na sebe (cuj nelegalna com domena). a novinari ko novinari... umjesto da se raspitaju... ponavljaju ko papagaji.
Stvar se lako da riješiti. Klasična povreda autorskih prava, lažno predstavljanje, klasični slučaj “cybersquattinga”. Dobar advokat će delegata oguliti ko bananu....
De majke vam pitajte nekoga ko se bavi webom o cemu se radi!!!! Kakvi hakeri i kakvi bakraci!!!!! Ovo je pitanje autorskih prava i ovo rjesavaju pravnici. Na www.javnenabavke.com se nalaze dva okvira (engl.frames), u jednom je hopacupa u drugom bosanska agencija. Prica o DNS, pravu na ime domene i slicno... je suplja. To je sve legalno. Nelegalno je preuzimanje sadrzaja i tu ga treba opucat pa onda gledati stoji li neko iza frajera, jer bih u tom slucaju ja uputio i diplomatsku notu (sta ako i nasi pocnu raditi srbijanskim agencijama iste stvari?).
nedopustivo je da danas svaki sajt i novinar pise sve i svasta, a bez ikakve provjere.
Link odražava pravo stanje Agencije za javne nabavke a posebno agencije za žalbe samo im je cijena mnogo viša od pokazanih dama a usluga mnogo gora.One daju komplet uslugu a Agencija samo pušenje.
Epic Fail
a garant neki sin od guzonje odrzava stranicu babo mu nastelio a veze nam sa zivotom itd. sve nam je ovako
Samo da editujem svoje prvo javljanje. Lik se ne zove Srdjan, već Dragan Galić - Mrva :):):)
jao, saX, kako ste ispali glupi, to je chudo jedno
Nista tu nije hakovano. Ovdje je samo neki \"ekspert\" htjeo da ispadne \"pametan\" s webhostingom.....sad je ispo mulac.
isto ja registrujem sarajevo-x.net stavim svoje sadzaje i kazem, nedpoustivo je da neko hakuje oficjelne stranice sarajevo-x ooops, imali ste vi nekih problema sa hakerima klincima :)
kako neko već reče, coek je registrovo COM , i niko mu ne moze nista. Svaka cast Dobra ideja. Nista nije hakovano. Sa-x.ccccc
Pa sta ima veze ne zovu se dzaba javne nabavke ! Znaci da javno nabavljaju zenske za zabavu i sex ! :)