Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pokusaj da se proda preko repke
Al kad listas one slike, gdje su slikani navijaci, pa vidis sebe. Neprocijenjivo!!! Za sve ostalo tu je Euro Card - Master Card.
Gledaj Sahinpasica i laznog glamura. Sto ne mogu poslijeratne sarajevske scene, modnih pista i kojekakvog laznog glamura. Drzava se gusi u dugovima i siromastvu, Deen, Sahinpasic, onda Bernarda Tolic i ostali glume elitu. Fuj
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Divno je imati objedinjenu pricu na jednom mjestu. Knjigu nisam vidio ali sam siguran da ce mnogima isprovocirati koju suzu radosnicu :-)
Fino brate svaka cast al fotomonografiji ***te ja konto radi se i pornografiji
Gdje se može kupiti? Online ili kakav dućan, svejedno je. :)
ALLAHA mi citam clanak kontam da kupim... I STA 63 KM ovdje ova bijeda vlada,a 63 KM tuzno...
to, uzmi pare kad imas priliku, pametno
a dze sva jebada oko fudbalskog saveza i korupcije? Da se nisu izborili s tim prvo gledali bi brazil na federalnoj ko i ja...
Od tirane do marakane
hahahahahah dobar pozz
znas ga mozda? http://www.youtube.com/watch?v=at6l1mXvlGY moram legendu vidjet i joint zapalit s njim
I ovu izložbu je popratio Tata BH fudbala Ivica Osim !
Ivica je bog.
Eh hajmo ko je ima nek postavi online da vidimo sta je ovo