Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako je narod kao svi sretni izglasao, nečemo, Titu i socijalizam, a hočemo Aliju i kapitaliste, koji do kapitala dolaze pljačkanjem naroda i narodne imovine.
U svakom slucaju bi neko trebao odgovarati. Ako ima osnova, onda bi trebao odgovarati vjestak koji je tuziocu dostavio nalaz da je sve po zakonu i eventualno tuzilac jer je mogao angazovati jos jednog vjestaka. A ako nema osnova, onda inspektori finansijske policije jer montiraju ljudima gdje nema osnova plus novinari koji blate.
jasta ce odgovarati isto ko i bake sin booosnjoooko
ko će odgovarat kad kontrolišu sve
ja ne znam ko je gori isil ili ove booolije iz sdo treba se to zlo iskorijeniti
nema robije za ovo? jbt sto Sda gura svoje clanove. narod zna
Jebe SDA i ne vadi, hajmo ovce opet u oktobru svih 300 000 blee bleee
ZUKICU TAKO SE TO RADI.........