Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TEBE TREBA ZATVORITI !!! NISI DRZAVI PLATIO 30 MILIONA POREZA I STRANCI SU TE OSLOBODILI !!! STOKA !!!
Ne lijanoviću, treba povečati otkupnu cijenu da naši ljudi zarade više, a udariti veću taksu na uvozno mlijeko da bi se poklopio disbalans, a zatim i pomogla domaća proizvodnja i oživila privreda. Kako se samo prave glupi i nevješti, a ovo je temeljni princip radi kojeg BiH tone.
Mislis na skart mlijeko sto ostane 'lopovcino'
zar ovaj opet nije na robiji ?! jedino ne znam ko ga brani od zatvora, Bakir ili Bakirov Mali (Zeljkec) ? ili, mozda, obadvojica ?!
Šta oni imaju reći jedan drugom i kakve će se govorne vještine koristiti kada niko ne nudi rješenje! Pa to su sve recidivi starog sistema i samo mogu živiti od donacija (subvencija). Nema više subvencija i svjet se toga odrekao jer se npr. u EU izjednačile subvencije za poljoprivrednike (koji rade) i subvencije za nezaposlene (koji ne rade) i porodice sa više djece, što će reći: ne isplati se više baviti poljoprivredom kada hrane ima sve više i cijene osnovnih poljoprivredni proizvoda konstantno padaju!
Posto je mlijeko u buhari?
nemoj se ti ni za sta zalagati
pa kurčiću jedan, zar si još u fotelji ???
Ministre imas poDrsku,nadam se od svakoga po jednu.
ovo su ti hrvati koji vole bih-a....e sad ko je bolji,hdz ili ovakvi.........
Pa zar je ovaj izašao iz zatvora.E čuj on nešto priča,kao on ima neke ideje kako to treba raditi a još mu se na ruci vide ožiljci od policijskih lisica koji su nastali prilikom hapšenja za uspješno vođenje kompanija i dr.