Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O njoj bi se možda i dalo diskutirat, ali zapazi li itko one ljigave face SNSD poslanika kako ukopani stoje u stavu "MIRNO" ili " POZOR" dok se intonira državna himna države koju oni "ko fol" ne priznaju, kako isto tako svečano polažu zakletvu - prisežu , da će " i život svoj dati za cjelovitost iste te države....... etc . Kad je za lovu, sve je dozvoljeno i sve može .....
ODVRATNA JE U SVAKOM POGLEDU, izgledom, politikom, ma sve
Ma haj bogati,jedan lopov više,ustvari dva.
boga ti* oprostite mi
...pomozi bože.
ma otkud joj pravo
Prezime dovoljno govori ! :(
Kako, Bože... Padne mi na pament onaj sa "Who is you?"
pa jarane odakle ih vadite više. isto da iz druge dimenzije prelaze ovamo. matrix majke mi. nego najgore sto svaki od ovih ko fol politicara digne nos odmah, to sila brate ko da je boga za bradu uhvatilo. to hoce parking, hoce privilegije, hoce da mu se mice s puta. hoce četrnaestu platu, uzoholi se, a do juče meda nije moglo. e boze mili jesmo nakaradni.
ma haj ba, skonto si poentu, brada, muda, isti djavo
neka prvo objavi slike u kupacem prije 20 godina kao kolinda pa mozemo pricati
Ta ce Lidija, moze Kolindi samo sterat šugaman u Tučepima.