Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma nece se oni nikad dogovoriti dok ne obidju prvo citavu Evropu
Ajmo u Teheran lagano
U dogovoru najvise koci SDP. jedina stranka koja je do sada iznijela stav da se BiH, odnosno FBiH ne moze i nece dijeliti na neke etnicke regione unutar granica, stav da nema formiranja nekih drzavica poput one paradrzavice HZ Hercegbosne!!!!!
ma *** im mas pater !
MA ,DOGOVORICE SE NIJE U TOME PROBLEM,PROBLEM JE SUZIVOTA U BiH KOJI SE NECE MOCI LAKO RIJERITI,MOZDA NECE NI BITI NI TEORETSKOG RESENJA BEZ POTPUNOG ODVAJANJA SVAKOG OD SVAKOG.
hodoljublje...zuko džumhur bi im pozavidio na putešestvijama...
Ovome podsjeca na 91 - 92 godinu
Na kol'ko rundi je ovaj mec?
ljubazno molim uredništvo klix-a da uklone informacije o gore spomenutim građanima sa portala najmanje do 11h. pustite me na miru da protabirim vijesti i popijem kafu. kad ove vidim (ili bilo šta u vezi sa njima) nemam napretka cijeli dan. hvala!!
Nije mi jasno kakve veze ima gdje otišli u Europi... Jedino što bi trebalo po mom mišljenju je da sastanci postanu javni na televiziji i da sva raja vidi oko čega se to oni spore i koliko su to oni stvarno pametni.
Dogovoriti? Zar? Ovdje se ne radi o dogovorima nego o stalnom pritisku na "bosnjacke" (vrlo upitno), politicare da kapituliraju pred najezdom okupatora i krizara potpomognutih od strane srbo-cro kvislinga i izdajnika. Tako ste navaljivali i na Aliju da se dogovori, pa kad je potpisao Dejton pomaganja. Bosnjacki politicari ne trebaju da popuste od temeljnih nacela o jedinstvenoj unitarnoj drzavi i po cijenu jos krvavijeg rata. Sve drugo je kapitulacija i izdaja!
Shebat ce oni i jadnog Fülea...to je BiH zlatna petorka...koga oni ne shebu oni ga maknu
krnji sdp nikako da shvati da vise nece moci biti u prilici kandidovat nekog poput komsica za hrvata i tako imat svoga predstavnika...u tome je cijeli problem...jer samo se oni ne slazu ni sa cim...
oni ce obic svijet dok sta dogovore *** im bog mater
petorke, šestorke, Sejdic-Finci , dejtonski sporazum, vitalni nacionalni interes... rijeci koje su mi vise na vrh qurca (da prostite na izrazu) btw. svakako se nece dogovorit :)
CUJ NAREDNA RUNDA U BUDIMPESTI? STA SE ZAJEBAVAJU TI EUROPSKI BIROKRATI, PA KO TO PLACA TA SILNA PUTOVANJA ZA JALOVE SASTANKE KOJI NICEMU NE VODE?
bojkotovat izbore!!!