Komentari (146)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Istakao je da sve što dolazi od SDA SBB neće podržati. Posebno se to odnosi na usvajanje zakonskih rješenje u Parlamentu FBiH. " kako normalan političar moze neku ovako glupost izvaliti? ne kazem da se treba sa njima slagati, al brate ne mozes reci (ko da si u vrticu) da s enećeš ni sa čim slagati. mater vam bezobraznu, kad je nesto dobro za narod i drzavu trebate se svi složiti a protiv onog sto mislite da ne valja imaju načini kako se to rješava.
želiš reći da je predloženi zakon dobar za narod?!
to nisam rekao. njegova rečenica (sem da nije pravilno prenesena) se odnosi na bilo sta što dolazi od pozicije. Po meni to je razvlačenje pameti i kontriranje, a ne politika i demokratija.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Uvijek ima gore od goreg! Nema nikakve sumnje da je trenutna koalicija LOŠA,ali da ovi BANDITI zajašu,to bi bilo, dno-dna!
Ova je koalicija LOŠA to je fskat, činjenica, lahko dokaziva a tvoja daljnja tvrdnja je samo goli subjektivizam, proizvoljnost koja nema nikakvu vrijednost dok se u praksi ne pokaže kao činjenica ili dematni ...
....... samo tokmaci poput tebe nemaju tu moć da nešto unaprijed prepoznaju!Treba da ovi PETOKOLONAŠI unište DRŽAVU i da onda tek vidiš da si pogriješio,ili pak ti to i želiš?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Silent lady i Sve je bila laž - respekt za vas dvoje jedinih forumaša koji koriste na ispravan način sivu masu. Pozdrav i poštovanje.
Sve vas jebala SDA, vi nju štitite, praznoglavci.
Kod scepe (Fahrudina Radoncica) u hotelu Radon rade cistacice a nisu prijavljenje. Nece scepo da ih prijavi. I placa ih samo po 400 maraka. Dok scepo ovamo glumi nekog pravednika. Marsss dubre na Durmitor odakle si i dosao.
Vala ne podrzavam ni DF niti SBB niti SDP, ali NAZALOST boljih nema u ovoj usranoj drzavi!
treba izjednacit prava radnika sa pravima budzetlija
Bakir Izetbegoic ohrndali zutokljunac na aparatima :D
Ili fahro sandjaklija gusinje i ta prića ,pa haj ok.Al to što su izetbegivići iz beograda odnosno pravi srbijanci odnosno srbi koji su prihvatili islam samo da bi saćuvali svoje carstvo e o tom nemoj puno prićat.Još jedan primjer balija prićaj o drugom a svoje krij
Neka nam je svima dragi Bog na pomoći. Očekuju nas još teža vremena, zbog teške krize u koju su nas doveli naši političari. Vrijeme je da se opozicija ujedini, da digne svoj glas protiv rušitelja države, protiv svih onih koji su nam državu doveli u dužničko ropstvo i koji će nas i dalje sve više i više zaduživati i dovoditi u situaciju da će MORATI ispunjavati svaki postavljeni uslov od strane stranaca, samo da bi preživjeli. Podržavam ujedinjenje opozicije! Svi mi građani BiH, koji pošteno živimo od svog rada, vojska nezaposlenih ili obespravljenih radnika, penzioneri kojima penzija ne može biti ni za lijekova, smo ustvari opozicija. Svi mi želimo pomake na bolje, bolji život, želimo da se stane ukraj ovim aždahama koji crpe nas i našu državu, čekajući mislost od stranca i neradeći ništa da "prizvedu" svoj novac. A stranac ne daje ništa na lijepe oči i bez interesa. Na kraju će sa nama, našom djecom, unucima, praunucima i praunucima praunuka svesti račune i uzeti svoje. Neka nam je dragi Bog na pomoći sa ovim aždahama.
Kako pepoznat balije pa tako kad minimiziraju ljude poštene koji žele dobro ovoj državi .Poredit SDA sa bilo kojom strankom i govorit da su svi isti to je vrhunac baliluka.SDA je stranka koja je odvela ovu državu u propast jer u istoriji niko nije bio gori po državu kao što je Alija Izetbegović njigov SDA.Sad mu sin hoda i moli za konfederaciju sa srbijom a babo mu je mogao to uradit 90 godine.Al nije a znate što nije pa nebi mogli preuzet resurse i poluge nego su se odlućili u tal da srpskom akademijom i napravili su plan koji je imao za rezultat kljanje i srebrenicu.Sad imamo za posljedicu zatupljen narod vraćen jedno 100 godina unazad.podržavam SBB ,df sdp i jedva ćekam pad izdajnićke sda.
bravo majstore! trebamo mi svi bosnjaci jebat mamu zelenasima jer u sustini oni su jedini koji su izvan ove zemlje i ovog drustva..oni su se odvojili a mi smo svi ostali, a onda nam oni govore kako smo svi mi cetnici! A svi oni zive ko lordovi a mi svi siromasin...pa daj mi neko objasni jesam li luda ja:DD
da vas ljudi zele, pobijedili bi na izborima...zato kapak
SAd se nece usvojiti ovi robovlasnicki zahtijevi HDZovsko SDAovskih tajkuna,pa cemo biti sretni,ako dosadasnji zakon o radu,koji je takodjher bio ocajan,ostane netaknut. ZAto je ovo i predlozeno,da se kriminalci obezbijede,i da stari zakon o radu ostane isti.
@nermicTZ Nemam ja ništa protiv da svaki ministar ima iPhone, ali ga treba kupiti kad dobije platu, kao i svi mi. Molim te, bez ljutnje, objasni mi kakav je to nivo poslovanja u 2015 koji zahtjeva posjedovanje iPhona, please.
Dok se kakir ljubaka tri puta sa labelom, roker se dao u akciju..
Imam informacije da je Zeljko komsic povezan sa boko haramom
radoncic je zahebo Fikreta Abduca taj bi opet autonomije pravio organizovo privatne vojske i ljubio se sa vucicem pi beogradu