Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagana S klasa mercedes.
da je došao u stojadinu, rekli bi gledaj fukare. Koji ste vi imbecili!
Ne nego Bosnjak treba doci u konjskoj zaprezi. E moj ti pojest ce te zavist
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zna se ko je lider Bošnjaka :) Šuknuo da Titi Konakoviću :)
Sta ima lider Becirovic ga pomeo sa 115.000 glasova razlike 🤣🤣🤣🤣🤣
samo SDA 💚⚜️
Nek ide ko kome hoce al meni ridjobradi nikad nece biti vodja
Samo jako Bošnjaci, neka se svi tresu sad ...Dosta smo mi trpili, sad malo neka razmisljaju !!
Zna se kod koga de prvo dolazi i ko je babo!!!
Dino je bosanski Trump, ustvari bosnjacki trump, saradjuje svesrdno sa Milanovicem, Plenkovicem i Grlicem (Kim Jong Un) sa jedne strane, a Dodikom i Vucicem (Putin) sa druge strane, dok sopstvene ljude vodi u podjele... Kolut naprijed, kolut nazad, pa onda salto mortale, ta daaaaaaa.... Sve za fotelju...
Šta ćeš kod veleizdajnika , upropasti reviziju tužbe protiv srbije.
Tako i treba, svaka cast
Nagovorice ga Žiko i Sebija da ne ide
Otici ce ali se vec popisao po gavrilu
Bošnajci su bili da se rasturi Jugoslavija, mnogi su mislili da će dobiti nacionalnu držabi BiH, posle toga su bili da se razdvoji Srbija i Crna Gora ne razmišljajući da dele i svoj narod koji se nalazi sa obe strane granice ,zašto to znaju vođe koji su im dali te instrukcije.
Sastali se kvazi političari na nekom iftaru, malo šupljirali da su gledali na TikToku Vučića pa rakli hajmo i mi vako. Napravimo neko sjelo, kažemo da raspravljamo o nekim pravo zajebanim temama kao što su identitet, kultura, jezik, tradicija... Ono, da se pravimo važni i pametni kao da smo neki veliki lideri naroda.
Pametni crnogorci,davno raspakovali kriminalnu organizaciju SDA.U Crnoj Gori nema SDA gamadi.
Samo nek.je auto od 40 000 eura pa ćemo lako za bosnjastvo.
U startu GRESKA...ko je dao za pravo da Bakir bude predstavnik Bosnjaka..!!!!..ja sam ponosni BOSNJAK i NIKADA BAKIR NECE BITI MOJ PREDSTAVNIK....NIKADAAAA
Kao konjaković je nešto pametan, narcisoidna svadljiva mahaluša je Dino, zašto mu na sjelu nema Nikšića i Forte ili oni samo popunjavaju bošnjačku kvotu a da to uopšte nisu.
Zalutala ovca si ti!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Odma grešku napravio . Kakav Bakir , 🤮
Kao konjaković je nešto pametan, narcisoidna svadljiva mahaluša je Dino, zašto mu na sjelu nema Nikšića i Forte ili oni samo popunjavaju bošnjačku kvotu a da to uopšte nisu.
zna se ko je beg kod bosnjaka