Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam danas odlomak iz jedne presude. Vlah koji je 1995 godine ima 20 godina, izveo je iz gruoe zarobljenih miskaraca dva djecaka od 14 godina i usmrtio ih pucnjevima u glavu. Za to osudjen osam godina... Hej njemu bilo 20 godina...? Cudio sam se i onda procitam transkripte sa sudjenja Lukicu, pa pise imao 25 godina... Kolektiva bolest.
Zaboravili smo na masakar u Bradini?
Zato se odredjenim narodima sve pomalo vraca, nista nije slucajno.
rekao covjek koji je sve osporava i sve mu smeta cast zrtvama koji se stradali
samo mossad takve stvari rjesava ekspresno
Hvala SDP, Nasa Stranko i NiP sto za Beogradsku djecu moze dan zalosti u BiH a za Tuzlansku ne!
Denis Becirovic (SDP) dao je inicijativu da se zlocin na Kapiji proglasi danom zalosti na nivou BiH. Zeljka Cvijanovic (SNSD) je ta koja je to odbila. Prestanite koristiti zrtve u svrhu politickog prepucavanja i botovanja. Sram vas bilo.
A jesi se i ti sada raspametovao i nema gdje te nema. Popusti nas malo i prošetaj sa Sebijom na kafu.
Domorodac Idi ti prohodaj klošaru a nemoj visiti na komentarima.