Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne seri! U \"Zetri\" i u \"balonu\" se kližu sva djeca koja to žele - bilo u besplatnim ili platnim terminima. Organizovano dolaze i iz drugih mjesta na besplatno klizanje. Šupku jedan, idi na drugo mjesto pa liječi komplekse!!!
Napokon ledena dvorana. Oni stariji sjetit ce se hokejaskog buma iz 1987, 88, 89. Ovaj grad zasluzuje led 8 mjeseci u godini. Dosta vise Play stationa, nek se nasa djeca bave sportom.
U svakom smislu sam protiv Ledene Dvorane u našem gradu.. Razlozi: 1.Toliko djece će biti izbačeno iz dvorane, zbog par tatinih i maminih sinova koji hoce nešto drugaciji 2.Daa, mi smo toliko jaka zemlja da imamo novce za održavanje dvorane(800.000 KM godišnje)..Divno!! :@ 3. Od početka aprila pa na dalje, u dvorani je tako vruće da se čovjek preznoji čim zakorači u dvoranu, što čini održavanje leda još težim 4. Nijedna dvorana više neće nuditi ono što je nudila Ledena Dvorana, mladim košarkašima, fudbalerima, rukometašima.+SKVOŠ(u koji je uloženo toliko novca) Iz dvorane će biti izbačena 3 košarkaška tima, fudbalski i rukometni, što je otprilike 200-300 djece dnevno.Djece koja su sklonjena sa ulice, od droge, i lošeg društva. I ta djeca biti će zamjenjena nekom razmaženom djecom koja će i tako upasti u loše društvo.. Na kraju želim da se uvidi prava situacija tj. da se vrati multifunkcionalna dvorana djeci Sarajeva i drugih gradova koja dolaze na takmičenja u tu dvoran
Nisam protiv leda, al\' Paris nema ledene dvorane (one u kojoj je led čitavu godinu) jer je skupa za održavanje, al\' šta je Francuska za nas. :D
@Hokejas Je.bi ga balavac, nismo svi guzonje ko ti i Mahir, vi picite hokej a mi cemo loptu ganjat po ulici... Takva vremena, jos malo bice tramvaji za sirotinju i za jos vecu sirotinju.
Ja treniram hokej . @ svasta ti mi se naousi ;)
@jagr Kao sto sam rece \"ti ne znas nista ali vjerujes u nesto\", ali zato znas sta drugi ne znaju... Da jos ne radis u BH Telecomu, reko bih da u ovoj diskusiji ima bar nesto pozitivno...ovako, nista... Previse od mene...
@za jaromira Ne misli on nista ba, samo mlati po tastaturi. Valjda bar ima neki tal od ovog posla sa ledenom dvoranom kad o samom sportu nema pojma.
kako mislite omasoviti sport kad je naprimjer u kliz klubu bosna mjesecna clanarina 250 KM, ili kad,na zetri, za sat klizanja treba da platiš 11 KM 5 led +5 klizaljke(30 godina stare)+1 garderoba-što je malo previše za \"omasovljenje\". neznam koliko mjesecno para treba da bi moje dijete treniralo hokej , ali znam da bi onih par cigiša sa gorice što dolaze na besplatne termine u zetru poderali pola vaših šminkera , vukova , medvjeda i lisica,kad bi im neko omogućio da \"omasove\" sport. inače svaka čast za ledenu dvoranu , potrebna je i nadam se da neće cijena termina biti previsoka
@jagr Ocigledno ne shvatas pojam \"mali fudbal\". Kad ga shvatis...onda cemo pricati (90% dvorana skolskih, i osnovne i srednje skole nemaju uopste ni blizu sale u kojima se moze igrati fudbal na rukometne golove). To kako cemo mi nekom zamaskirati vidjenje nas, pa cemo imat neki led par mjeseci, a nemamo cestit teren za mali fudbal je neka prica za malu djecu. Ja garantujem da nema sanse u zimskom periodu da iko moze zakupiti salu za mali fudbal u ovom \"velegradu\" gdje samo jos fali led za klizanje. Pogotovo jos ako se ukinuta ta 3 terena koja trenutno se izdaju u Ledenoj dvorani. Vidi se da si ti neki mamin sin koji nikada u zivotu nije igrao mali fudbal ali eto, hoces da klizes ili igras hokej, hajde...neka ti bude. Samo naprijed. Da ne dodajem da u velegradu od 500 000 stanovnika u opstini stari grad ne postoji ni jedan jedini teren za mali fudbal, ni zatvoreni ni otvoreni... (istina jedan postoji na jednom brdu i jedan se gradi).
Da se razumijemo, ledena dvorana je jedna od rijetkih sala u ovom gradu gdje se mogao igrati mali fudbal ili kosarka zimi. Inace tih terena ne da je malo, nego je termin fakticki nemoguce dobiti. Ako vec biram da li ce neko igrati fudbal ili hokej, radije cu izabrati fudbal a pogotovo jer to ne zahtjeva nikakve nove troskove. Slazem se sa vejnom... nemamo mi para da ulazemo u ekstravaganciju. Sto se bazena tice, to je druga prica, koriste se tokom cijele godine i zaista su unaprijedili ovaj grad.
Mislim da treba pozdraviti odluku Vlade za podrsku zagovaracima ovog projekta povratka ledene dvorane njenoj prvobitnoj namjeni i da grad napokon zazivi u duhu centra sporta i kulture. Hokejaši svaka Vam cast da nas je vise takvih u drugim oblastima zivota gdje bi nam bila EU!
Kako se više ne drogiram, ne pijem, ne kockam se životom ovo bi bila alternativa da sa tankog leda pređem na pravi pa da napokon prokližem. Ko god da je ovo skonto dobro je skonto. Jes da je olimpijada bilo davno ali mi u Kalinoviku nikada nismo imali leda pa ni u zamrzivacu a kamo li olimpijadu Jel de brate Grecki? Jes i ti iz Kalnovika ili od Kalnovika?
@vejn grecki ko bi tebi ugodio kako god tebi nevalja
Hoce li Dzeko doci da prne u shishu?
Nema nikakvih prepreka, samo što je ledena dvorana u vlasništvu ZOI 84..