Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pravi čovjek,pravi patriota!!!
Zapeo Zlajoglu da odcijepi 23,7% pa makar se B i H rasturila
Vecina ovoga sto Miro Lazovic kaze je istina, ali ne treba zaboraviti da je sve isto bilo u zadnjih 8 godina te da je drzava tonula svo to vrijeme, a ko je bio na vlasti svo to vrijeme, nije SDP. SDP iako ih ja ne volim samo zato sto im je Zlaja vjeciti predsjednik i sto su rastjerali nekoliko jako sposobnih politicara samo zato sto se nisu slagali sa Zlajom ili mu bili konkurencija, pokusava da promjeni stanje u zemlji. Kakvi ce rezultati SDP ove politike biti vidjet cemo. Jedno je sigurno najveca kocnica boljem zivotu u BiH je Milorad dodik koji cini sve da dokaze da BiH ne moze funkcionisati kao normalna drzava, ali nicija nije do zore gorila. Ako Bog da.
Odbor za promjenu stanja u BiH? nista oni od navedenog promijeniti ne mogu..osim sto ovi politicari mozda na sljedecim izborima mrvicu bolje prodju .. dakle, mogu samo za sebe licno nesto promijeniti
sve mi to znamo i sutimo ko ovce...........