Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
KAD CE BIT PRAVA TUZBA PROTIV SRBIJE?
Ustav i državno uredjanje sa DRŽAVNIM obilježjima pod broj jedan. Entitetska obiljezja i ostatak prava u zakonodavnoj i izversnoj pod broj dva . U RS opštinske a u Federaciji kantonalne pod broj tri. Ovo je lista prioriteta koju u skladu sa ustavom na nivou BIH moraju svi poštovati i ne pokusavati vise ovaj redoslijed mijenjati. Visoki predstavnik je poništio pokušaj mjenjanja redoslijeda ustavnih nadležnosti.
Koji su ovo \"junaci\", pa da vam nije bilo amerike bolan, sada bi banja luka, a zasigurno i citava bosna bila CISTA OD VAS, i nebi morali ovako 14godina tavoriti, ni lijevo ni desno, samo propadamo sve vise i vise...fuj...a neka...puknut\' ce i ovo opet, ali onda necete imati drugu JNA na raspolaganju..!!
KO JE GOD U OVOJ IZDAJNICKOJ, JADOVANOVOJ, LOPOVSKOJ, PARTIJI TREBA GA OBJESII ZA M*UDA..DOK JE SRPSKI NAROD BIO BOJ ZA OPSTANAK ONI SU SVERCOVALI SA MUSLIMANIMA, HRANU, ALKOHOL, DROGU, ORUZIJE...STA SE VI JAVLJATE KUKAVICE I IZDAJNICI..SAKRIJTE SE U MISIJU RUPU KAO STO JE TO UCINIO I VAS PREDSJEDNIK JADOVAN, IZDAJNIK I KUKAVICA...
genocidashi i demokratija...nigdje veze
Ma ne, trebate vi genocidni da odlucujete kakva ce BiH biti