Za ratni zločin u Zvorniku
0
Lazareviću i ostalima 27 godina zatvora
Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma trebali su oni sve nas pobiti materemi .... jer ovako nas ubijaju svaki dan .... kad pomislim da je moj otac ubijen meni ispred ociju i krvolovac dobije 4 godine :(( nemam rijeci ovo je vise prevrsilo svaku mjeru ja mislim zalosno
u pravu si.. ovo je nipodaštavanje pravde, ovo je odvratno, ogavno, neljudski.. fuj!!! stidim se svoje države
U Americi vise bi dali kazne za mucenje i ubijanje zivotinja nego ovim krmcima za zlostavljanje ljudi .jebes takav sud nije nizasto dok stiti zlocince.dozivotna kazna je za njih malo i bez prava oslobodjenja.