Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Intelektualna seljacina, najgori profesor na FPN i on govori o obrazovanju znaci rani me
Uz sve navedeno,Lavicev brat je presudjeni PEDOFIL.Isto kao i zet Keme Ademovica iz NIP
@aljosa85 ne znam.sta hoce vise ovi "intelektualci", prodane duse sve do jednog, skupe se ko tetke ponekad iznesu misljenje tracaju i to je sva poenta njihovog postojanja u drustvenoj sferi i aktivizmu ih nigdje nema, opet to.samo kod nas ima.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Lavic je neozbiljan covjek. Sve su mu dali Sarajavski filozofski i svojevremeno SDA i sad kao on prica protiv njih. Majstor opstih mjesta koji pokusava da glumi sarajevskog ulicnog šanera. Lose je to...
O čemu ovi?! Na medicinskom fakultetu u Sarajevu godišnja šklolarina za samofinansirajuće studente je deset puta skluolja od banjalučkog. A puno "političara" iz Sarajeva ima diplomu privatnih banjalučkih fakulteta koji za pare daju šta god żele. Znači nema dalje!
Dok je obrazovanje i dijelovi akademske zajednice, u šaci političke elite nema ovdje napretka. Kako ostvariti pozitivan napredak kad profesor, koji je redovito studirao i završio fakultet, mora da potpiše i da prolaznu ocjenu nekom ko kupuje, vanredno polaže taj isti fakultet da bi sjedio negdje u organima javne uprave ili MO ili MUP, itd
da je gospodin pisalo bi se g.Lavić
Treba donijet dva zakona za visoko obrazovanje,državno i privatno,tako da studenti na državnim univerzitetima ne plaćaju školarinu.
Jesi li to cuo od svog sude lavica sto je bio predator u osnovnoj skoli umjesto direktor i pedagog
brat mu osudjeni pedofil Sudo Lav, ja bih se zavukao u misju rupu na njegovom mjestu
Sta bi rekao njegov brat?
"U neodgovornim društvima, stvorena je predstava da su znanost i obrazovanje potrošni materijal i da u njih ne vrijedi ulagati te da društvu ne trebaju obrazovanje i znanost. Protiv toga se moramo boriti", poručio je Lavić. Tacan opis naseg drustva, a takvi kao ti i aminuju ovakve stvari i degradiraju nauku!
legalizacija kupovina diploma za uhljebe iz stranacke udba...je vracanje u doba diktatora...
Prodao je svoje obrazovanje zarad licnih interesa sa SDA...vec odavno prica gluposti i price koje nemaju nikakav osnov!
Rifat Skrijelj rektor univerziteta. Alispahic i Korajlic poducavaju inspektore i poducavaju o casti, principima, patriotizmu. Medicina pretvorena u elitni escort dama. Ekonomija nijedan profesor ne posjeduje firmu iz svog budjeta. Politicke nauke klix novinarcici uzp. O cemu ova blijeda kopija Sulejmana Redzica, Hakije Turajlica, Preloga, Ruzicke, prica ko te stavio na to mjesto, ko je ovaj, koje su tvioe firme, patenti, ideologija?
Covjek izmislio toplu vodu, a klix kaze da "tvrdi" da je obrazovanje i nauka kljuc uspjeha. Novinaru daj nam alternativu, da nije religija p... ti materina?! Steta je sto ovo govori ko dolazi iz sfere koja veze nema sa naukom.