Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakav korak naprije,je*bo vas bog imali smo jednu zajednicu i sta se desilo, poklali su prijatelje sa kojim su odrasli, i opet ces,cim budu imali priliku, je*bo vas i bog i srbija i sarajevo,glupi bosnjo je*bi ga tamo,kad vec mozes
„Та посета је врло позитиван корак и тако је оцењен, пре свега, у ЕУ. Посета је и доказ једне нове регионалне политике коју ова влада води и која иде на то да разјасни спорне тачке у односима две земље, а све у контексту услова који се испостављају у процесу европских интеграција“, оцењује за Данас Ватрослав Векарић, спољнополитички аналитичар. Он наглашава и да је ту реч о реалистичном кораку, јер актуелна власт показује да уважава стварно стање ствари. „Ту нема више емотивног претеривања у односу на РС, тако да можемо рећи да је функција ове посете јесте да се обесхрабри Додиков авантуризам, који стално наговештава референдум о отцепљењу. То ће извесно бити на дневном реду Вучића и његових саговорника у Сарајеву“, сматра наш саговорник. Према његовим речима, Милорад Додик не би требало да се нада еуфоричној подршци Београда уочи избора у БиХ, који би требало да се одрже у октобру. „Вучићев став према Додику ће бити хладнији и одмеренији“, закључује Векарић. (Данас)
Београд, Сарајево - Кључни разлог због којег власти у Сарајеву благонаклоно гледају на премијера Србије Александра Вучића је тај што председник Републике Српске Милорад Додик више не ужива подршку српских власти, као што је то био случај током власти Бориса Тадића и његове администрације. Уочи посете Александра Вучића Сарајеву, Данасови саговорници из Београда и Сарајева истичу и да је та посета у функцији обесхрабривања Додикових намера и изјава о референдуму и потреби отцепљења РС, а у светлу услова који се испостављају у процесу европских интеграције Србије. Та ће тема, како тврде, извесно бити на дневном реду премијера Србије и његових саговорника у Сарајеву. (Данас)
Latal nema pojma.Rasformirala se Medjunarodna krizna grupa , a on se odmah zaposlio i naložio na SOS.S pretencioznim i bezveznim zanimanjem, koje ne postoji:politički analitičar.Ma, čuj.
Dodik će izjavit da posjeta Bosni i Hercegovini nema nikave veze sa RS-om jer ti je RS ko neka cirkuska magija,sad ga vidiš sad ga ne vidiš.
Ma to je divno. .trebali bi pustiti iz Hag-a onog debila Seselja I Dr. Dabica (Radovana Karadjica) debila pa nek i oni s njim dodju u posjetu... al' ne u Sarajevo nego tebi Latalu kuci pa ih ugosti u ume svih ubijenih, ranjenih I raseljenih u BiH...
Шешељ је три пута паметнији него све бошње заједно. Што се тиче Раше, да сте њега слушали, имали би много више од 24% и то, без проливене капи крви. Кад већ спомињеш, све смртно страдале, рањене и расељене из бише југословенске републике БиХ.
Latal kaže da je možda teško očekivati neke konkretne rezultate sutrašnje posjete u smislu dogovaranja konkretnih projekata, ali naglašava njenu važnost kao simbola poboljšanja odnosa. U tom kontekstu smatra da ova posjeta ide indirektno protiv izjava nekih lidera RS-a koji su dovodili u pitanje opstojnost BiH. Tačno! Umorna je i Srbija od političkih avanturisa koji bi da ko guske u maglu srljaju u nepromišljene avanture, tipa onoga što milorad Dodik govori! Ljudi, svi smo mi iscrpljeni od političkih budala koji bi da prave torove i usitnjavaju feude!
I torovi i feudi već postoje.Treba uvest industrijalizaciju.Od torova štale,a feudalci da postanu kapitalisti.
Nažalost, sve više sam uvjeren da generalno nismo sposobni za pametne stvari... Zato će upravitelji torova da napreduju a običan čovjek ima sigurnost da ga neće biti muslimani, srbi il' hrvati, zavisi sve ko je ko. Sigurnost... E vala kad ne mogu firmu niti jednu spasiti kako bi im tek život povjerio..