Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sloboda nema... 1.Kako bh. patriote mogu biti mudžahedini,majke ti,kad ovo uopće nije njihova zemlja? 2.Teroristi ne moraju nužno biti muslimani,već to mogu biti i pripadnici drugih vjera.Ukratko,terorizam je svaki akt koji ugrožava bezbjednost građana neke zemlje,a preko kojeg se nastoje postići ciljevi,koji su u normalnim uslovima potpuno neprihvatljivi,te mirnim sporazumon ne bi mogli biti ostvareni.Prema tome,RS je stvorena na terorističkom činu. 3.Nisi ni ti baš previše pismen.Kamo tačka,kamo zarez?O velikom slovu i formulisanju rečenica neću ni govoriti.To je nešto štp je za tebe nesavladivo. P.S.Pošto sam prilično siguran da ćeš me poslije ovoga optužiti da sam islamist.terorist,vehabija,i šta sve ne,reći ću ti nešto što će te spriječiti u tome.Ja sam okorjeli ateista,i boli me kurac i za Islam,i za Kuran,i za Muhameda,i za sve druge kurce palce koji su povezani sa bilo kojom vjerom.Tako da jedina realna opcija koja ti sada ostaje jeste da se povućeš,da ne brukaš više sebe,a ni svoj narod(protiv kojeg ja nemam ništa,štaviše i veliki broj mojih najboljih prijatelja pripada istom),te da se povučeš u taj \"bolji\" BiH,i smisliš kako ćeš sastaviti kraj s krajem ovaj mjesec,budući da je plata uRS više nego duplo manja od one u FBiH.
bh patriote su ustvari teroristi i mudzahedini kojima nikada nece biti dozvoljeno da vrsljaju u Republici SRPSKOJ znaci Rat kao legitimna vrsta borbe je doneo novo dvoentitetsko uredjenje posrnule BiH koja postoji samo kao fikcija tih bajagi Patriota kako vidimo necete sa nama da saradjujete hocete da balijate po svetu a od kukanja i zapomaganja nema salameta To isto ste mogli da zakljucite i za vreme rata, al\' s obzirom na broj pismenih bosnjaka tesko da vi sta mozete unapred pa cak i unazad da shvatite (pod pismenim ne podrazumjevam one koji znaju citat i pisat, a da to nikada ne koriste) pokusajte da shvatite NEMA TE SILE KOJA CE UKINUTI REPUBLIKU SRPSKU Srbi je mnogo vole zato je teska vasa sudbina, trosite energiju na glupost pozdrav iz lepseg dela posrnule BiH
Sejfudin Zeljku Komsicu nije dorastao ni do clanaka. Gospodin vrganj mijenja stranke, stavove i misljenja kao gmaz kameleon. FUJ !!!
Sejfooooooo, hodi nana da malo piteeeee...
jos kada bi samo znali sta su bh. patrioti? Bosnjaci? Bosnjaci=nacionalisti...toliko o predstavi pravde. Ostro svima podjednako, ako vec moralise o pravdi. Odkad je jednostrana? Opet pogresan pristup.
odlicno receno. samo spremno i ostro. na politickom i vojnom (ako zatreba) planu. dodik i njegova mafijska bratija razumiju samo silu,
....jos jedan nindja. A koliko ih je, ovih dana.Valja gepiti po koji glasic.