Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ODUZIMANJE EU PERSPEKTIVE..... DA BI TI NEKO NESTO ODUZEO "TO" PRVO MORAS IMATI!??!.....
Zašto svi ćute o glavnom problemu? O problemu crtanja granica Herceg - Bosne i ostatka Federacije? Evropa i SF presuda traže da je izbor direktan, a hrvati da im drugi narod ne bira predstavnike! Dakle - ili mora granica Herceg Bosne ili ovakvo stanje. P. S. Ne podržavam tu nacističku tvorevinu na jugu BiH koja i ne postoji od 1994.
Nije evropske perspektive vec perspektive koja je zamisljena standardima tvorevine zvane EU. Gori smo mi kad EU izjednacavamo sa evropom. EU da je jako humana i brizna, kako vole da se busaju u prsa, bi sve zemlje koje zele biti njena clanica primila i direktno pomagala razvoj jer je taj razvoj i njima u interesu. Ali ne....prvo se vi razvijte, donosite zakone koje ne mozete implementirati ni za 20 godina u praksi, sve na zor jedan veliki. Prave zmbije od nas u vecini situacija a sve im "se pika" da nam pomazu. Sutra da je referendum sa pitanjem : "Da li ste da nasa zemlja udje u EU?" ja bih odgovorio sa boldiranim NE. Pa ako razvoj moje zemlje iskljucivo zavisi od EU i kao tako postavljate stvari na fazon "ili ili" e onda NE....majku vam vasu ublehasku imperijalisticku ! Niko nije normalna drzava ako se ne poistovjecuje sa USA ili EU ?? Mrš stoko narcisoidna, sebična, nadobudna, pohlepna, kriminalna ! Mrš !!!
E moj Lajcak nemas ti pojma.Oni negiraju Bosnjake od kad postoje a da ne negiraju Rome i Jevreje ?.Prouci malo istoriju da naucis sta je NDH I RAVNOGORSKI CETNICKI POKRET pa ce ti biti malo jasnije.Nazalost oni su danas stvarnost ,snaga nove "demokratske Europe" i neka im je nasramotu.
ZAPLESIMO SVI ZAJEDNO NA OVOME BALIYSKOME GROBU!!!! OPA, OPA!!!" EHEHEHEHE
Šta kenjaš, bio si protektor i nisi ništa uradio. Goni se u PM i ti i tvoja EU.
Velika šteta...
srbija našla rješenje za kosovo, perfidan si miroslave, perfidan....
Je3o ti mater, ko tebe šta pita?
Ja sam puno toga napisao na ovom forumu i nisam nikog uvrijedio ali kad je Lajcak u pitanju jedva se suzdrzavam da mu ne spomenem sve u rodbini i tazbini. No ja sam pristojan pa to necu uraditi. A tzv Sejdic-Finci neka on to uredi u svojo zemlji gdje Rome protjeruju kao dzavo maglu.
Istina je da slovacka nije bas dobra s romskom populacijom al to nema veze sa svim ovim, tamo mozes da se kandidujes za sto god hoces, nebitno jesi li rom ili zidov.
i u sejdic-finci problemu ne radi se samo o romima i zidovima, radi se o svima koji nisu bosnjaci, srbi ili hrvati. Svako ko ima imalo zdravog razuma treba da podrzi rjesenje tog problema.
ma kakva naša evropska perspektiva, mi evropsku perspektivu nemamo niti ćemo je imati dok nam je evropa sama ne nametne, lajčak da hoće mogao bi pitanje sejdič-finci da riješi u roku od 2 dana, ali to ni njemu ni ovim našim uhljepima na vlasti nije u interesu... MARŠ više u pm!
Grebi se u tri PM! Đubre slovačko smrdljivo!!!
Ma šta kažeš :D Reci nam nešto novo, što ne znamo .. -.-
Lajcak vrati se tamo odakle si dosao, ne trebas nam !
Pa upravo Evropa preko Sejdić-Fincija rješava hrvatsko pitanje. Svi se prave budale.
Sta se ovaj debil javlja? Koga interesuje njegovo misljenje? On se k'o biva brine za BiH. Mamicu mu cetnicku ebem!