Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Citam ove komentare pa dodjem do zakljucka da bosnjama niko ne valja. U svakog stranca su se zaklinjali dok je \"navracao vodu na njihov mlin\" i na kraju ni jedan-jedini im nije ostao u dobrom sjecanju. Dok DODIK i RS hoce da se otarase tih istih stranaca bosnje ih brane i podrzavaju. Volio bi znati koji im valja.
Mozes ti lajcaku kako hoces, mozes ti i dokle hoces, ali, ali, ne mozes to hoces dokle hoces!
..mma coeke ti si obican blecak !
ISLAMSKO POIMANJE MORALA! http://www.youtube.com/watch?v=KLDsdIR4O6Y
zlaja uz tebe sam !!!! PODRSKA ZLAJI SVIM SREDSTVIMA
ma ovdje se zvecka oruzjem ,mislim da nije dobro ko stoji iza ovoga ne znam ali ocigledno da moze da dodje do sukoba....
Dijeli li se i EU na „prave Slovake“, „prave Čehe“ ili na „prave Nijemce“? www.zaboljitak.ba
Eha @vrijedni lakapo, ohladi malo idi bolje radi kad si vrijedan a ne ovdje da lupetaš svopjim komentarima na portalu, nek su srbi nebeski narod uskoro ćete biti poslani ponovo na nebesa pa tamo pravite veliku smrdiju.
Zar nije prirodno da tamo gdje neka stranka,( a u BIH se tu poklapaju i interesi naroda)osvojila vecinu ima i vlast i da istu i obnasa, a tamo gdje imamo zajednicke interese suradjivat na obostrani ili trostrani interes.
Citajuci komentare covjek se zapita sa kakvim bih fanaticima trebao zivjeti. Tz.(javna) televizija(FTV) koje se nebi postidio ni voljeni vodja Sj.Koreje,sa dobro zacinjenim islamom punim kapacitetom djeluje na ispiranje mozga pripadnika veceg dijela malodobne nacije. Ovdje si pojedinci daju za pravo da pripadnicima 2 od 3 naroda u BIH odredjuju u kakvoj i pod kojim uvjetima u BIH se moralo zivjeti,inace kako oni vole rec mogu se selit iz BiH. Nit manje nit vise to govore pripadnici naroda koji do prije par godina nisu nit imali nacionalnost. Reklo bi se, pusti macu pod policu ona poslije hoce i na policu. Preko 50%stanovnistva ne zeli unitarno skrojenu BIH i ONA JE MOGUCA SAMO KAO KONFEDERACIJA TRI NARODA i jedino kao takva mozda ima buducnost Unitarna BIH je neostvariva i nemoguca kao takva..
samo ti lajčak pričaj priče za malu djecu to kod nas ne prolazi, to sprovodi u svojoj zemlji, providan si mire znamo mi da mrziš islam i muslimane i sve što je u vezi ove velike i najčistije vjere ali po....ćeš kad tad.CIONISTO
Koje zablude jadna li vam majka,kad se grubo spustite na zemlju,pa međunarodna zajednica ni u jednom trenutku nije optuzila dva HDZ,jasnu je poruku poslala platformasima,tko to ne vidi stvarno mi ga je zao.Ne mogu vjerovati sta ovdje pisu...a ove ovce po forumu jos se primaju.....
Politika SDP-a gura BiH u propast. BiH postaje kao ex-yu, gdje jedan narod pokušava biti dominantniji u odnosu na drugi narod. Činjenica je da Hrvati nisu izabrali svog predstavnika u liku Komšića, kao ni u HSP-u i NSRB. I ovako se ne grade komšijski odnosi. To je činjenica i realnost.
SDA znaju samo prouciti Fatihu, poklopiti oci i usi. I to je sva njihova politika.
I jos jednom svaka cast SDP-u na ovoj izjavi kad SDA nema m-uda ni zasta.
Ja mislim da smo mi proveli dosta vremena cekajuci (16 godina) , cutajuci i gledajuci kako nesposobnu politiku zapada prema BiH. A da ne kazem da zapad ne postuje obecanja koja nam je dao.
Ako se Črvenka ponovo pojavi, treba ga uvaljati u katran i perje, a zatim deportovati prvim kamionom u tu mađarsku provinciju Slovacku.