Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
On ko fole nezna da novinari nekad iz RS hoće omahnuti u svoju korist. Da je on bio u ratu s nama i da je slušao Đogu vido bi on šta su srpske vjesti.
@Akademik: E bice vam posljednje!
PA NARAVNO DA JE TZV. TELEVIZIJA \"RTRS\" (NIĐE VEZA TV) GENOCIDNA I LAŽLJIVA, A HOĆE DA JOJ SE PLAĆA TV PRETPLATA!!!?? ŠTO TO?? DA ME BOLJE LAŽU??! E PA NEĆETE DOBI NI FENINGA MAJKU VAM JEBEM FAŠISTIČKU I GENOCIDNU!!! UNIŠTIĆEMO REPUBLJIK SMRDKU PA MAKAR NAM TO BILO ZADNJE U ŽIVOTU, GENOCIDAŠI!!!
Cak je i rekao koliko juce za BiH medije, da nema Bosne bez Srba :) Moze radi fazona smjeniti i Dodika, ali bitna je sustina! Lajcaku Srbine! ;) Ako te potjeraju ovi sa carsije ti bjazi nama il Hrvatima :)
Ukratko: Ovaj je dosao da pravi veliku Srbiju, vrijeme je da se narod oganizuje i pred OHR da mu isporuci licno katu za odlazak. Evo danas je er Spiegelu izjavio da je definitivno propao multietnicki zivot u BiH.
Kako je hulja krocila u BiH, fasizam i mrznja su dozivjele svoj preporod, gradjani od rata na ovamo nikada nisu zivjeli gore i sa vise straha, institucije BiH kojima je kao alternativu postavio kafanske pijanke nikada nisu bile nemocnije i slabije, a za vrijeme koliko je ovdje, uspio je napraviti za velikosrpski projekat vise nego velikosrpska politika od rata do danas. Vjerovatno mu je Ronhil napunio kese dijelom opljackanog i prije onog susreta kod Grigorija. Ukratko, veci Dodik od Dodika.
Svi koji ne vole BiH neka idu gdje vole, Lajko u Sovakiu a cete u Smrdiju...
moj Lajcak, fino ti kofere uzmi i hajd kuci. od vas nikakve koristi.
ja bi\' rek\'o da je razlika izmedju ove dvije izjave jednaka razlici k***c/penis...
e jesi za*eban! Nismo te prepoznali