Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada FBiH na čelu s Novalićem diže kredite da bi dr. SEBIJA Izetbegović bila uspješan menadžer? http://www.nap.ba/new/vijest.php?id=26032 Za ovakve bračne poklone na naš račun trebalo bi promijeniti i zakone, pa bi vanredna sjednica 30. juna mogla biti jako zanimljiva. Stay tuned ! I ja bi ovo radio tata ! MA I SIPA BI !
"ako preostali uslovi budu ispunjeni", jedva cekam onda 2017-tu godinu HIDRETSKE
Sada ce ove SDP komunjare krenuti sa pricom- uopste nismo trebali aplicirati, sta cemo nama EU, itd. suplje propagandne price. Ta lažna futava ljevica u BiH stvarno je jedan totalni destruktivac svega.
Dragi gosp. Lajčak , Aplikacija će biti prihvaćena samo i ako , dakle samo , ako to međunarodna zajednica naredi ( čitaj Amerika ) , uostalom kao i sve ostalo što je " dobrovoljno prihvačeno" ..... Izjave tipa " ...da se domači političari ( ublehaši ) dogovore , ne znači ništa . Zato , molimo vas da nam više ne prosipate praznu priču..Umorni smo od toga ....
Uslov je kleknuti i preklinjati Švabe da te prime u svoju imperiju. Kad vidim ove gmazove iz Istočne Evrope, postajem euroskeptičan.