Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
TEsko je opstati i djelovati pored destruktivne politike iz reda SDA...
NAROD ZNA, da su krali Suljo i Bakir NAROD ZNA, da su 22 godine zavlacili ruke u dzepove obicnim gradjanima NAROD ZNA, da je Alija Izetbegovic prodao Srebrenicu NAROD ZNA, da su zbog toga majke Srebrenice izvizdale Bakira Izetbegovica NAROD ZNA, da vise ne zeli SDA u vlasti NAROD ZNA, da su kadrovi SDA na crnoj listi Amerike
Uvjerena sam da Zlatko Lagumdzija ne razumije sta znaci socijaldemokratija.
Lagumđija je stvarno potomak ki mil sunga. Razbuco je prave demokrate i sad socijal demokratija najsličnija fašizmu.FUJ SDP.Uzimaju lopatom iz državnih firmi.Dakle osim što su sljedbenici fašizoidnih ideja oni su i lopovi koji mi se gade.Jedina utjeha u svemu tome je da će jako brzo početi da tonu i da će nestati sa političke scene.Ja bih to u rudnik.
jedina drzavotvorna stranka je SDA a ovi profasisti umotani u komunisticke krpe pokazale su pravu namjeru koju je i dodik objelodanio, vodja crvenih kmera zlogumdzija napravio tajni plan s dodikom da sruse BiH, sramota, i nek je sramota svakog ko podrzava ove rusitelje BiH koji prave tajne planove sa najvecim neprijateljem Bosne dodiko, svi vi koji podrzavate ove izdajice, podrzavate i dodika, podrzavate gemnocid, negirate zrtve koje su pale za slobodu drzave, negirate genocid, sram vas bilo.
Druze kukanjac, rusenju drzave BiH ide po planu drugova iz sanu, naravno radivoje radoncic i ja smo predvodnici rusitelja BiH, narod je naivan druze kukanjac, narod sad ne voli patriote BiH na celu sa SDA, jer propaganda radivoja radoncica i moja su ispunili cilj, narod smo okrenuli protiv patriota, narod je slijep, oni ne vide da je nama u interesu doci do fotelja pa onda rusiti drzavu BiH. narod ne vidi da sam prvo sa SDA bio u koaliciji, ali oni ne zele da ruse BiH a tu je naravno radoncic radivoje, koji bi za pare i fotelje bio u stanju i kucnog prijatelja krasnicija smaci a kamo li drzavu BiH, dvije i vise god, mi proizvodimo krizu i to sve u svrhu rusenja drzave BiH a narod to ne vidi, i dalje cu biti na pravoj strani rusitelja BiH i nastaviti plan drugova iz sanu za rusenje drzave BiH, vas vjerni pas, slucajni prolaznik, ministar zlaja.
Uvjereni su i svi normalni gradjani ove drzave u isto.. SDA i njihovu politiku treba poslati sto prije u historiju, i ne ponovili nam se...
Mislio sam da ne moze gore od Sda. Pogrijesio sam. Zlatko me razuvjerio da moze puno, puno gore.
Demagogija par ekselans! Kao što je bivši prvi pred. R BiH, gosp. A. Izetbegović, iz SDA otjerao sve one koji su ga mogli ugroziti, tako je i aktuelni pred. SDP-a. gosp/drug Z. Lagumdžija otjerao SDP-ovce. Sad je sam sa svojim poslušnicima koji ništa i ne razmišljaju niti planiraju a bogami i ne rade. Samo slušaju \"svog\" šefa i idola, kao da su klonirani. Ovo nisu opšti izbori, ovo su opštinski i nikakva politika, posebno državna, se ovdje ne vodi. A, trenutna, tzv. \"državna\" politika koju sam vodi predsjednik je najkatostrofalnija za Bosnu i Hercegovinu.
SDP je izdao RBIH, izdajom se svrstao uz SDA
@Dzelo j-e-b-o li ti on m-a-m-i-c-u.... ne voli ni SDA ali isto tako nebi vise glasao za SDP kad nebi hljeba imao jesti. jedini covjek koji je valjao u citavom SDP-u je izasao iz stranke ,i time je poceo pocetak kraja vladavine prepotentnog vlasnika ove stranke..
RIP Lagumdžija i njegov SDP.
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO Z L A T K O Zvonimire -srbineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee SVI CET-NICI SRBI SU UZ TEBEeeeeeeeeeeeeeeeee ZA NESTANAK BOSNE I BOSNJAKAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Zasto se nigdje ne prica i pise KO je granatirao Sarajevo 4 godine ?!!! ZASTO SE SUTI O TOME !!! SRBi BARBARI I GENOCIDASI SU 4 godine radili najgore ZLOCINE protiv covjecnosti i SAD DOSLA BRADATA SRPSKA VJESTICA I VAMPIR IRINEJ DA PRICA O MIRU, TOLERANCIJi I HRISCANIMA U SARAJEVU , te hriscane koje je ON I NJEGOVA GENOCIDNA SRPSKA BRATIJA HTJELA SRAVNJATI SA ZEMLJOM ?!!! DJUBRE JEDNO KRVOLOCNO SRPSKO GENOCIDNO koje nema nista sa KRISTOM I BOGOM ! Sikter !
@Combe hebo ti koldzo familiju
Evo dali su nam lijepu poruku, da mi koji navijamo za FK Sarajevo, da ne glasamo za Muharemovića. Hvala SDP, stavio si se na stranu FK Zeljezničar! Znaćemo to cijeniti na izborima!
pa nije valjda ovaj uhljup od Muharemovica kanditat za moju opstinu :( e stvarno su nasli covjeka u pm prosli put fazlija retard sad ovaj,jos veci ccc