Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pred ocima cijelog svijeta pono se desava ono, "nikad se ne ponovilo". Zlocini se nastavljaju, svijet suti.
ali nek je zlaja progovorio :<
cuj ono nesto izjavljuje hahahaha pa ovaj klix je pravo ofiran i kako samo sdp i zlogumdziju promovise ccc.pa nema dana kad ovaj cirkusant nedadne neku izjavu.
Politicko prepucavanje dodika i lagumdzije. Ovaj podrsku izraelu a ovaj palestincima bez ikakve osnove jer su nebitan i jedan i drugi i njihove izjave kako palestinskom tako i jevrejskom narodu. Lagumdzija, ubijanje Bosne mora prestati a ubija je se svakodnevno, stalno napdaju povratnike u RS, negiraju genocid, minimaliziraju zrtve... Tvoja politika nije nista bolja od dodikove jer ti je isti odnos prema povratnicima kao i odnos dodika, zapravo tvoj je gori jer ni hrabrosti ni zelje nemate da svoju politiku vodite i dovedete u rs.
Stop teroru nad palestinskim narodonom! Sramota je da neki političari kao sto je Dodik podržavaju zločin u Palestini!
Treba uciniti sve da se i putem diplomatije svijet obavijesti o nepravdi koja se dole vrsi nad Palestincima.
Naravno, i mi tu treba da budemo najglasniji pogotovo nakon svega sto se nama desilo
Bas zbog toga sto smo bili u ovakvoj situaciji i prezivjeli katastrofu. Ne mozemo ostati slijepi i nijemi na ono sto se desava u Palestini. Sramota za nasu drzavu da se Predsjednistvo ne oglasava i da sutimo kao da se nista ne desava!
Užasno je šta se dešava u Palestini, pa ne mogu da vjerujem da cijeli svijet gleda. Pa to je nešto najgore nakon Srebrenice što se dešava u novijoj historiji.
Nije dio poziva zasto sto nase clanove Predsjednistva boli uho za sve zivo