Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svakako da su nam ugroženi sada prioritet, nikakve izborne kampanje, nikakvi jeftini poeni... što se mene tiče, ko više pomogne nastradalima taj je dostojan i da bude vlast, ovi ostali DEMAGOZI mogu komotno mačku o rep
tačno tako, SDP recimo ne gotivim, ali kapa do poda sa onim potezom da nema bilborda i propagadne ovu kampanju, a novac za poplavljena područja! :)
baš, kad bi sve stranke donijele tu odluku, 'em bi nas poštedili ružnih faca po ulicama, 'em bi pare uštedili i preusmjerili ih tamo gdje su najpotrebnije
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Nego se Lagumdzija posebno smijao neki dan,kada je cuo misljenje japanskog ambasadora koji nije dozvolio SDAovskim kriminalcima,da kontrolisu donacije JApanske,sto su radili iza rata,pa danas na svakih 100 metara u glavnom gradu imamo trzne centre SDAovskih tajkuna.
Snyeder,budale znaju ko je kontrolisao donacije za saniranje ratnih steta.TAj Reket ce uskoro morati da dokaze onaj sto se danas sakrio u misiju rupu(Nihad Imamovic,jeli i tebi lici na revozora Grasa?meni isti :D)),i svi oni iz Vrha SDA,koji prije svakih izbora Lagumdziji izmisle nesto slicno.SAcekaj samo da zazivi Pravna drzava,sve ce da izadje na vidjelo ;)
HAha,pa zasto ti mene stavljas u isti kos sa SDPom?SAmo sam rekao ko je krao donacije iza rata,i nista nisam slagao ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
nikako ove ljude ne trba zaboraviti
dijete ti bilo zeljno vode a ti je u koljenu imo faMiliju ti NATAKARIM
Naravno da je prioritet obezbjediti narodu koji su pretrpili katastrofu krov nad glavom, obezbjediti i napraviti bolnicu, skole koje su pretrpile stetu te posao. I pored toga svako treba znati koliko je potroseno, javnost mora znati gdje novac i dokle ide, jer se ne smije desiti kao sto se desilo poslje rata da covjek umjesto 25000 donacije dobije 5 a da 20 000 nestane i ode u ruke pojedincima. To se desavalo u mom gradu, to se desilo meni i mojoj porodici. Jednom recenicom da se ne ponovi da se pojedinci iz SDA i HDZ jos vise obogate!
"Jos vise ne obogate". To se ne smije desiti!
Prioritet je da poplavljena područja, kad se operu pare, opet poplavimo i da možemo opet otići na donatorsku konferenciju i igrat se suverene države koja je, eto, poplavljena.
Šta bi o ovome rekao reis Cerić? :D
ma treba za reisa Cerića glasati.
Nakon toliko uloženog vremena i truda, te obezbjeđenog novca, posljednje sto se treba desiti jeste da se novci netransparentno potrose, odnosno da se pojave opet (SDA) tajkuni na ledjima donacija. Trosenje mora biti javno i transparentno!
Snyder Kako bi ti napisao drugacije, hajde, sta je cilj i ostalo?
Umri gade lopovski ... crkni skupa sa Bakirom , Kepecom fahrom , Nikšićem , Čovićem , dodikom ... ama svi crkli dabogda i to ko pacovi
Dobro je fahrin zaposlenik, dobro jeeeee. Nemoj se unositi u posao previse, opasno je za zdravlje
Desperado odakle tebi samo ta ideja , da se ja pitam , kepeca bih prvo osudio na 40 godina zbog lopovluka , pa mu sve oduzeo i ono što je ženi prodao. A glasati možemo za liberale ako postoje .... ne znam fakat , ali treba izaći pa makar karinu nacrtali na listiću.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)