Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Iskreno, ne volim Zlatka na slici, ali moram da priznam da je nas najsposobniji politicar...
Lagumdžija će, također, održati i govor u Evropskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD) o temi "Budućnost Bosne i Hercegovine", te se susresti s ministrom vanjskih i Komonvelt poslova UK Williamom Hagueom i drugim visokim zvaničnicima Ujedinjenog Kraljevstva, saopćeno je iz Ureda za odnose s javnošću Ministarstva vanjskih poslova BiH. - Samo naprijed
Odlično obavkja posao MVP-a
Ovako se pokazuje patritozam ! Stallno se kece po ovakvim skupovima, pokusava privuci investicije u BiH i da osvjezi neke nase firme ...Samo naprijed Zlatko !
Zlaja, hvala ti za sve.
Lagumdzija je stvarno najbolji ministar vanjskih poslova kojeg smo imali, pravi MVP vijeca ministara!
buhahahahahahahaha
konacno da se govori o ovoj temi, investicije su vrlo vazan segment, puna podrska
Ako nas iko predstavlja u dobrom svjetlu ona je to ovaj covjek, svaka cast, prava osoba na pravoj poziciji
BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA