Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDA pomaze muškarcima afroazijskog porijekla da dođu do bh. državljanstva.: http://www.youtube.com/watch?v=6-si0-8tnSY Stranci kradu posao domaćega stanovništva. http://www.youtube.com/watch?v=orCI--eIxhI&feature=plcp
Ko god glasa za SDA dijeli jednako Bosnu kao da je glasao za Karadzica ili Matu Bobana.Nekima ne odgovara ovaj sporazum Lagumdzije i Dodika jer sta ako se desi da\"Komunisti\" napokon ovu drzavu dovedu u red,to bi za vas bio kraj.Vama samo odgovara nacionalni tronozac u kojem ce nacional kriminalci sva 3 naroda po sistemu\"zavadi pa vladaj\" i dalje od ove zemlje da prave cirkus,da je pljackaju,da je izoliraju sa namjerom da u takvoj Bih samo oni uzivaju,a da obicni narod i dalje rovi po kontejnerima i da skapava od gladi.Pravda nije na vasoj strani,a pravda je nekad slijepa,ali vidi u mraku.
Tek sad vidim da nacionalisti koji vode ovu drzavu vec 20 godina nisu doviljno inteligentni da bi imali ideju,bili ideolozi,oni su samo saka obicnih kriminalaca koja koristi nacionalizam kao masku za kriminal koji provode vec 20 godina. Ovako radi pametan covjek kojem skidam kapu !
Odlucnost ka prosperitetu nase drzave je kljucna, zato podrzavam svaki vid dogovora i saradnje. Naravno BiH se javno izjasnila da je za EU i da zeli ici samo ka tom smijeru. Sposobnost dogovora i rijesavanje kljucnih pitanja za nasu zemlju predstavlja ocit put prema EU! Moramo imati jasnu strategiju i prihvatiti se posla!!
Dok neki vec 20 godina gotovo da vise nemaju moci da blokiraju protok vode u malom sumskom potocicu a kamoli bilo sta u politici. Polako nestaju kao i svako zlo sto vremenom nestane. SDP se bavi drzavom i svojim gradjanima i pokusavaju nas izvuci iz ponora
Svaka cast ministre, dok se desavaju kojekakve krize u zemlji i neki se pokusavaju dokopati/zadrzati fotelje, vi radite i dalje svoj posao...
Samo saradnjom mozemo profitirati, da drugi dodu da ulazu u nasu zemlju, za to nam trebaju cvrsti stavovi, dogovorom i saradnjom do poboljsavanjaa situacije u BiH\"\"\"
Da su toga bili svjesni odgovorni za vanjsku politiki oni prije davno bi napredovali....rjydz
Svaka cast, bitno je da smo toga svjesni....
Bez saradnje sa regionom, ne mozemo naredovati... Zato samo naprijed u razvijanju odnosa sa regionom...
Naravno, saradnja s regionom mora biti dobra i najvazniji segment vanjske politike svake drzave...