Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svi oni koji kroz „Sejdić-Finci“ ili kroz neke druge zakone, kao što je zakon o jedinstvenom matičnom broju, dijele BiH nisu u prednosti. Bosna i Hercegovina će opstati, ostati i ona će sigurno biti dio zajednice Evropske unije
Naporna je i ona baba sto se seta po NeW Yorku umjesto da kopa avliju za krompir i naporan je i Sejdic i Finci,mrš
znamo da je Lagumdžija lobirao ovdje za Vuka, da BiH glasa za njega.
Danas su ovu babetinu pustili u sali. Dobila je metlu da cisti, jer to jedino zna.
Zlatko je ubjedljivo najpismeniji i najkompletniji političar u BiH, po porijeklu, obrazovanju, gardu, mudrošću, iskustvu, svemu.
Zlatko jesi to ti?
Još samo dodati bolesno ambiciozan, narcisoidan i despot. Zbog ovih osobina ove gore nabrojane apsolutno bez koristi. Čovjek napravio opšti haos u F BiH baš kao i 2000-2002. E tu je zakazalo njegovo iskustvo. pravi iste greške kao 2000. godine. Opasno podcjenjuje glasače ako misli da će glasati za njega i njegovu partiju na predstojećim izborima.
Vuk je svojim ponašanjem pokazao ko je i šta je i upravu ste ministre... Trebao bi se stiditi svojih postupaka kao i cijela Srbija svog predstavnika....
Bosnje, dosta vise tog teatra sa Munirom --- munirini pogininuli nisu sadili cvijece po Srebrenici nego su bili u tzv Armiji BiH i ubijali su neprijatelje ! a onaj ko je spreman ubijati treba biti spreman i biti ubijen !
otkud ti Bosnjace pravoslavni na ovom portalu???zar nije vrijeme proljecnih radova sadnje ,bacanja dubriva po livadi???hajde popij tabletu i za poslom nisi ti osoba kojoj se moze objasniti priroda zlocina i urodene genocidnosti krvolocnosti itd itd!treba sad neko da gubi vrijeme tebi objasnjavajuci nesto??sibe!
Svaka čast Zltko sto si jedini stao u odbranu ove žene i njene časti!
Dodik je tvoj zastitni znak,sto znaci da Smrdiju ti nes nikada osuditi ali nadam se da ce tebe narod osuditi i tvog ministra nesigurnosti...
Radončić i Lagumdžija=IZDAJNICI-PLAĆENICI
Blago vama kad uvijek sve najbolje iz svog naroda odbacujete. Ovdje mislim na Lagumdžiju, a ranije ste to radili najboljim književnicima, sportistima, muzičarima, glumcima, umjetnicima, profesorima, naučnicima, dobrim ljudima iz raznih oblasti koji su svoju pravu cijenu otkrili tek kad su otišli odavde. Stoko.
Rs= GENOCID...SIKTER !
Trebao si jos dodati da rs nije nikad bila srpska zemlja niti ce ikada biti i da je glavonja od Laktasa najveci neprijatelj ove domovine i njen kocnicar na njenom putu naprijed ! Onda bi bio mozda malo vjerodostojniji a ne neko koji daje mlake izjave za javnost a u stvarnom zivotu pravi koalicije sa dokazanim neprijateljima ove drzave nam ! SIKTER
oo lagumdzija diko bosnjacka!bas si im rekao branioce nas!sad si pravi bosnjo,ono malo sto si mutio sa dodikom oko cijepanja bosne ma nema veze oprastamo ti !!!oprastamo ti i treci entitet jos samo na hadz da odes!:P
meteor seljacino SDAovska jel znas da je Tihic potpisao prudski sporazum sa Dodikom i Covicem da se BiH podjeli na 3 entiteta?!?!? Sve ti yebem zadojeno i zatucano!
@h8er je.be.. ti svu familiju sto imas i preko toga svo pleme k.uj.in sine.prvi si covjek kome sam opsovao na portalu i opet ti sve j.eb.em.pic.ka ti materna ti nekom pricas o kulturi??=jesam zadojen i opet ti jeb.em onoga ko te vaspitao tako!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
SDP se nalazi u nezavidnoj situaciji i dvojbi treba li ostati u vlasti u kojoj ne može provoditi svoj program ili otići u oporbu, o čemu se sve glasnije razmišlja u ovoj stranci, a s druge strane je pitanje kako iznevjeriti građane i birače koji su im dali povjerenje da vode vlast. Uvjerena sam i da će SDA nastaviti raditi blokade kako bi se održao u vlasti.
Lagumdžija se mora prijaviti u Centralu UDBE, da dobije daljnja uputstva na rušenju države BiH.
Covjek koji je najobrzaovaniji i to se definitivno primjeti, konacno je neko ponudio rjesenja konkretna
kazes najobrzaovaniji????ne zamjeri sto pitam ali za sta je obrazovan??jos vaznije pitanje ili molba,koja je to rjesenja ovaj istroseni ponudio??ocito nisam u toku pomozi mi!