Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Posao koji radi kao ministar Lagumdzija obavlja na najbolji moguci nacin,mogao bi posluziti kao odlican primjer drugima,trebali bi se ugledati.
kad bi znali ugledati bilo bi dobro ali to se nece desiti jer su naucili samo svoje interese ostvarivati na veliku zalost nas gradjana
Set zakona je usvojen sad ce pokazati pravda konacno...ostanite istrajni u uporni u namjeri da isjerate pravdu
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Definitvno se treba fokusirati na bitne stvari koje će nas maknuti iz ovog sivila i beznađa, svi se moramo fokusirati na jačanje ekonomije i privrede u suprotnom zaista može i gore od najgoreg.
daa, treba odrediti prioritete u ovoj državi u krenut' raditi po tom pitanju nešto... danas me je usvajanje antikoruptivnih zakona baš ohrabrilo, ide na bolje :)
da je bogdom više političara kakv je ovaj čovjek, političara - patriota rekla bih, prije svega! :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pravda i posao je uvijek prioritet sdpu bio. Dokazali su u svom mandatu sada
Vazno je da je usvojen antikorupcijski set zakona, sada cemo vidjeti kako ce se ponasati grobari nase zemlje.
Rad, red i disciplina su izgleda samo prioritet Lagumdziji. Sve vise sma ubijedjena da je ovo nas najprospiretetniji politicar ikada
prema EU treba otvorenost i petlja da se kaze ono sto se zaista i misli, temelji EU su naruseni i za to ne treba cutatati. Zasto bas da to nas predstavnik kaze? a zasto i ne. To je onaj put koji Europa namece nama, i sama ona treba da ga se prisjeti i vlada po njemu. Lagumdzija je definitivno posljednjih godina najbolje predstavnik BiH u svijetu i to je vise nesporna cinjenica.
ma ne samo to, slazem se u nekim stvarima koje si naveo. Medjutim ovo sto je istakao u smislu posla i pravde je cinjenica kojoj se svi treba da posvete a ne samo SDP. Ustavne reforme ce vjerovatno u nekoj situaciji dobro doci, ali ako je moglo 20 i kusur godina bez njih, moze jos koju dok se zemlja ne postavi na prave noge u ekonomskom smislu.
Bjez Zlatko od tog Lajcaka, nema mi mrze osobe...
Najvažnija su ova pitanja koja su suštinska za život građana, pravda i POSAO!
Posao i pravda su uvijek i bili prioritet strankama poput Sdp, nazalost drugi to nisu shvatili na vrijeme i dosao je momenat da svim strankama to bude prioritet ne samo Sdp.u!
Posao i pravda treba da budu prioritet, treba da se krene u bornu protibv korupcije i organizovanog kriminala, sve to ce nas odvesti u pozitivnom smjeru, ali rijetki su takvi kao vi da zele razmisljati u tom smjeru, jer druge nije briga dali ce ova zemlja krenuti naprijed i dali ce njeni gradjani poceti zivjeti normalno ...
Standardno u BiH, dok jedni pokusavaju da uspostave ekonomsku saradnju sa drugim zemljama, nove investicije koje ce pridonjeti nova radna mjesta, dok se zalazu i dok se bore protiv kriminala i korupcije, dok se bore da BiH krene brze putem ka EU, drugi se smiju i kritikuju sve ovo za sto se ovaj covjek zalaze da nam bude bolje . Samo naprijed, a ovi papci neka se svadjaju izmedju sebe i neka kritikuju, i neka pisu gluposti i neistine!
Nama definitivno treba više sposobnih i obrazovanih ljudi, treba i podmaladiti politiku i uključiti mlade i obrazovane ljude koji propadaju na biroima, takođe veliku paćnju treba posvetiti i gore spomenutoj borbi protiv korupcije i organiziranog kriminala, a posebno za zastarjela krivična djela!
Nikako ne razumijem ovu koncentraciju mržnje i uvreda na račun dr.Lagumdžije, pa ljudi zar stvarno vjerujete u to što pišete?? Ako govorite o slučajnom prolazniku, znate li "slučajno" gdje su Fahro i Bakir bili u maju 1992?? Fahro kuho kafu Seferu Haliloviću, a Bakira babo čuvo u trezoru Narodne banke! Uostalom, ako je Lagumdžija onda onako otresao Kukanjca pa otrest će i vas još lakše!
Utjeha mi je da je krenulo na bolje, optimistična sam, bit će bolje
Za razliku od ostalih, Lagumdzija radi i nastoji rijesavati probleme, jedan po jedan, ima jasnu viziju i plan za bolje sutra, i za dobrobit gradjana. Koliko god na njega napadali, pokazao je vise neko vecina.
Bravo Lagumdzija,20 godina odolijevas strankama nastalih iz SDA(z za Bih,Sbb,sada im se i Komsic pridruzio) koje imaju zajedno ogromnu prednost u broju glasova,jer je narod u Bih ograniceno licemjeran,zeli naprijed ali da ga vode oni slicni njima,a ne bolji od njih.I ovi sto pricaju o interesu "Bosnjaka" a ne drzave Bih su jos prije 20 godina "Bosnjackim saborom" pokazali da se odricu borbe za multietnicku,suverenu Bih,te da se okrecu stvaranju krnje kriminalne SDAovske feudalne drzave(SBB i s za bih su takticki potez tadasnjeg rukovodstva SDA,da se narodu pomuti mozak,da glasas kao protiv SDA,a da dobijes isto,i da lova zavrsi u istim rukama)HAjde usvojen je danas i ovaj zakon o oduzimanju nelegalno stecene imovine pa ce cak i onaj najogaraniceniji Bosnjo da skonta ko ga je pljackao u zadnjih 20 godina.Neki ce se praviti da to ne vide,ali ko hebe takve,bitno je da zavlada pravna drzava.