Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u stvari politika se ne bi te trebala mijesati u tuzilastvo
Fazon je sto su Radoncica ameri pritisli da nadje "naseg" Sanadera koji ce biti zrtva prikljucenju EU.
OVAJ KLIX NI NASLOV NE ZNA NAPISATI!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mislim da ova izjava bas ima smisla.Vrijeme je da se zna ko sta radi,a ne da radi ko sta stigne.Dosta je uticaja pojedinaca na tuzilastvo,pa se velikim kriminalcima "oprasta".Ajmo malo realno razmisljati.
hamo jos jedan...
LAGUMDZIJA I DODIK ZADUZUJU KOD MMF-A BIH ZA NOVIH 1,6 MILIJARDI EURA, BEZ PARLAMENTARNE RASPRAVE, BEZ ZNANJA PARLAMENTA, BEZ ZNANJA PREDSJEDNISTVA BIH!
Ma kod nas se ne zna ko pije a ko placa, svak' se u sve mijesa, gdje god se osvrnes vidjet ces da su kadrovi sda preplavili svaaaaku mogucu instituciju
SDA JE POSTAVILA SVOJE LJUDE KRIMINALCE PO SVIM USTANOVAMA U BIH, TAKO DA SE NE CUDIM NIMALO AKO IH IMA I U TUZILASTVU ! ZATO SE I MIJESAJU TAMO GDJE IM NIJE MJESTO, A NE MIJESAJU SE TAMO GDJE SE TREBAJU MIJESATI ! TO KOD NAS FUNKCIONISE TAKO IMA 20 GODINA! DRZE SVE POD KONTROLOM. TO TREBA ISKORIJENITI!
Tužilaštva prosipaju iz šupljeg u prazno.Kad su i koga optužili od ovih "velikih riba ,"i da su ih dobili na sudu.Svi znamo ko su lopovi.Svi znamo kako se krade ova država.Svi znamo i kako ove "patrite"prodaju zemlju za klikere.Pa kakvo je to tužilaštvo koje još nikad nikoga nije strpalo u zatvor.U ovoj zemlji NISU krivi političari koji kradu,nego su kriva tužilaštva i sudovi koji su potpuno nesposobni ili neće da dokažu krivicu ovim lopovima.Koliko god su političari loši ,da se boje zakona ,nebi bili toliko bahati,krali bi ali bi bar malo vodili računa da ih neko ne strpa u zatvot.
Nije ovo politika, vec bezobrazluk, bahatost i kriminal.
Lagumdija da ostali znaju sta je u cijem domenu i sta je cija nadleznost bilo bi barem malo bolje ... ovako svi pametuju o necem sto ne poznaju, a svoj posao nikad nisu radili kako treba, dzaba je vama govoriti.
hajmo jos dva. ispunite minimalan bonus il ce vas baza kaznjavat
Sasvim korektna izjava koja porucuje da svako radi svoj posao bez da se mijesa u tudji i utjece na njega. Svjedoci smo da se godinama pokusava sve staviti pod jednu kontrolnu palicu i zaista mi je drago kad cujem ovakve poruke da svaka institucija nezavisno radi od druge.
a generalstab se aktivirao. hajde drugi si po redu. ocekujem da barem tri naredna komentara budu iz sdp baze
Potpuno ispravno govoris Lagumdzija,ali tesko je takvu stvar objasniti ljudima koji ovu drzavu unistavaju 18 godina,koji su se uvukli u svaku poruku,pa sad moramo kad krenemo u granap imati vezu.Ovo je postalo strasno.
evo licno pisem mail sdp generalstabu da te prijavim jer kasnis sa komentarima podrske. ima da ti odbiju barem 15% od onog sto ti daju da lajes za njih. bolje se ti ceri makni od njih dok je vrijeme jer kad krene aps oni prvo poturaju male ribice
@Nalix Sta je ovo? reci mi dok ti nisam rekao.Dok SDA svoj podmladak obrazuje,to sto im predavanja drze Sepic i Konakovic,dok Zukic to sve posteno finansira,jer ipak takav podmladak koji ce pljuvati mora biti udobno smjesten u hotelu.Kako ste presmjesni..
nemoj zlatko kad ti budu stavljali lisice da ti opet pozli kao onda kad si gostovao na tv-u. znas da ces ti, zajedno sa svoj pajtosima, robijat kad-tad, a aBd ti dani su veoma blizu. ti si se u zadnje tri godine obogatio za 2 miliona a nas si sa svojom strankom zaduzio za 6 milijardi. vjerujem u pravdu koja ce tebe, rumenog becirevica, niksica nepotizmičnog, damira "120 hiljada eura po obucenom" hadzica...i ostale. trpimo vas jos 10 mjeseci a nadam se da ce vas pravosudje onemogucit da u tom periodu nanesete jos velikog zla ovoj zemlji i ovom narodu
Zlo ponovo pokušava da spašava SDP, prije svega zbog sebe, a onda i zbog kompanjona Dodika i Čovića. Ali uzalud. Sudnji dan je došao! Neko će presuditi, najvjerovatnije i narod i sud. Bezbeli!
Itekako se tuzilastvo mora umjesati. Zar ne vidite da ste svi vi politicari poprimili fasisticka obiljezja svaki za svoj tor, a raja nece u torove. Jel'vam jasno! Zasto ste dozvolili da se u implementaciju jednostavne presude Sejdic-Finci ususka i Covicev zahtjev da svaki narod bira svoga predstavnika. To je CISTI FASIZAM, pa BUJRUM!
PRPA STISCE VRATA!!
a sve izlazi na guzicu :)
ma ja...ta ce Fuele supak...vi ste politicari...diplomate. vi ste mjera drzavnika po vama se trebaju ugledati diplomate EU....nabijem vas na racku sve redom...
Oni su bogomdani bogovi, i svatko tko kritizira njihovu NESPOSOBNOST, miješa se u politiku.