Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
imal\' ko pumpu za biciklo?
BRAVO MAJSTORE..i nastavi gdje si stao,pocisti sve sto nevalja!! MI TI VJERUJEMO!!!
mogu sada da rade šta hoće, ali... ako sam čovjek i ako imam državu ne znači i da sam glup... od mene SDP i Lagumdžija nikad više glasove dobiti neće
ne zna se ko je veći lažov, zlaja ili obn
sve pohvale, samo na s sdp i moze izvuci iz ove krize koja se kuhala 20godina
sve pohvale, nadam se da je ovo bar malo pomoglo onima koji sumnjaju u sdp
jako je tesko ispraviti 20 godina nehaja i nemara i hapanja fasisticke sda. sve je bolje od toga. ja se nadam da se sda nikada vise nece oporaviti i vratiti na politicku scenu. bravo mvp. a ako ste protiv lagumdzije, glasajte za nasu stranku.
Sulejman Tihic, Bakir Izetbegovic, Mirsad Kebo... (nastavi imena) Niko od navedenih nije bio pripadnik Armije RBiH, iako su svi bili vojni obveznici. Neki su bili sakrivenii u babinim kabinetima, a neki po Njemackoj sirili moral i \"istinu\" o svojoj Bosni. Zlatko Lagumdzija, tesko ranjen kao potpredsjednik ratne Vlade RBiH, Zeljko Komsic, pripadnik Armije RBiH i zlatni ljiljan, Zukan Helez, pripadnik Armije RBiH... Uoci drasticne razlike!!!
cijeli zivot si hrdzo u politici,na vlasti,u opoziciji,tvoji nacelnici u opcinama,sta su napravili,afere,reketiranje,proganjanje Vjeronauke,proganjanje muslimana i slanje u gvantanamo.Uradili ste otimacinu vojnih stanova od pripadnika Armije RBiH za sakicu dolara koje su vam udjeljivale cenicke porodice,da him nakknadno ubacite zahtjeve za povrat stana(i po dvije godine nakon isteklog roka).Posjedujem dokumentaciju za ovo sto pisem.
Draga Mayo. Jedan od rijetkih pismenih i argumentovanih komentara na sve skupa sto nas je zadesilo. Nazalost smo mi koji smo objektivni i svijesni manjina koju tlaci zalosna vecina. Nasa je greska sto smo prinudjeni da zivimo sa nepismenom i zatucanom vecinom. A to sto si napisala znam iz \"prve ruke\" i vjerujem ti. Pozdrav.
E ako je ovo izlazak iz krize kako li tek izgleda kriza,nemogu ni da zamislim uuuuuuuuhh majko moja.
Zlaja, Mile i Čović imaju više kombinacija od Čavija, Inijeste i Mesija.
Izvini Zlatko jel govoris o Bosni i Hercegovini
to sam ja druze kukanjac, slucajni prolaznik Zlatko, vas sam dusom i tjelom!
Zlatko Lagumdzija, tesko ranjen kao potpredsjednik ratne Vlade RBiH, Zeljko Komsic, pripadnik Armije RBiH i zlatni ljiljan, Zukan Helez, pripadnik Armije RBiH... Uoci drasticne razlike!!!
Sulejman Tihic, Bakir Izetbegovic, Mirsad Kebo... (nastavi imena) Niko od navedenih nije bio pripadnik Armije RBiH, iako su svi bili vojni obveznici. Neki su bili sakrivenii u babinim kabinetima, a neki po Njemackoj sirili moral \"istinu\" o svojoj Bosni.