Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E moj Lagumdzija da hoce narod malo progledati pa da vide kakav si ustvari... Svaka ti cast :)
gledaj jadnika trebaju nekakve strana piskarala birokratska da im kažu šta da misle nema od ove zemlje ništa sve dok ovi krpelji foteljaški služe strancima a ne nama idi idiote pravi "elektore" u svojoj zemlji. pa si dodaj još i entitete, kantone, anekse, 350 ministara, 2500 poslanika, za svakog auto i vozača.....
Zlatko je najkompletniji političar u BiH. Profesor, doktor, član svjetske akademije nauka i umjetnosti, predsjednik naše najjače partije, član predsjedništva Partije Evropskih Socijalista, član Madridskog kluba, bivši potpredsjednik i predsjednik Vlade RBiH, bivši predsjednik Vijeća ministara BiH, aktuelni ministar vanjskih poslova BiH (najbolji kojeg smo ikad imali). Pri tome je i sin antifašiste, partizana, bivšeg (predratnog) gradonačelnika Sarajeva Salke Lagumdžije.
Samo foteljasima smeta sistem elektora, jer nedaj boze da drzava krene naprijed,ode njihovo carstvo u kome grcu od sirotinje i sakom i kapom a g*loguz narod nek rovi kontenere i gleda ko ce mu djetetu kupit cokoladicu.
Lagumdzija je JUCER IZDAO DRZAVU, ARMIJU RBIH-e, DAO VOJNU I DRZAVNU IMOVINU GENOCIDASIMA SRBIMA, PODIJELIO DRZAVU NA 3 DIJELA, LAGUMDZIJA JE GORI I OD KARADZICA I MILOSEVICA ZAJEDNO ! Zasto nema detalja o danjasnjim odlukama, ZNACI DA SE OPASNA IZDAJA DRZAVE RIH-e kuha u pozadini s trecim entitetom ! Eto Bosnjaci, niste dali glasove Silajdzicu, a lagmdzija je gori od genocidasa srba HILJADU PUTA ! EVO BAM PRAVI BOSNJACI, GENOCIDASI SRBI DANAS TRIJUMFUJU ZAHVALJUJUCI SE LAGUMDZIJI, S T O K A jedna izdajnicka, lagumdzija sa ostalom mu genocidnom bratijom ko sto je srbin dragan covic !
Zna se "čije je šta2 Ustavni sud je rekao čija je to imovina,države Bosne i Hercegovine.Sada važeču sudsku odluku valja samo provesti a vi na tome koliko vidim ništa ne raditie.Neprovođenje sudskih odluka je krivično dijelo,treba se samo zapitati ko su kriminalci u vlasti?
Svasta. Čitam kako ovi bosanski hrvati oce entitet!? Ja da sam neko i nesto ja bi vam ga i dao. Pa da vidim kako bi uzivali. Bilo bi vam bolje?Po cemu?Po tome sto ce te imati neku kvazi entitetsku liniju? Po tome sto bi tvoje dijete ucilo da kaze tisucu UMESTO hiljadu?Svasta.. Citam kako bosanski srbi velicaju "rs"? Sta je to "rs"? Sad ce pojedinci reci:"Moj se tata borio za RS". Pa i moj je, ali za BiH. Hrvatski ocevi su se borili za HB. I sta su na kraju dobili? Jedno VELIKO NIŠTA-Neki su dobili koji geler,metak,Posttraumatski stresni sindromi sl. koje možemo racunati kao neki "negativni gratis" dok se gospoda uvalila u fotelje sa "pozitivnim gratisom". Sve sto vise podijele BiH, njima je bolje a nama običnim smrtnicima sve GORE I GORE! Pogledajte sada imamo ti 3 dijela BiH i kako nam je? Super aa? Bila/o ti Pero,Mato,Huso,Svetlana,Anita,Fatima N:A:J:E:B:A:L:I S:M:O kako god da se okrene!
lagumdzija, tihic, narod, svi zajedno unistise bosnu
Ne znam jesam li ja lud ili ljudi koji podržavaju Lagumdžiju koji hoće da uvede zatvorene liste, što je uzeto samo kao primjer, koji svak može razumit da je korak unazad.
svih 6 neprijatelja bosne na okupu + sorensen :)
Lagumdzija je DANAS IZDAO DRZAVU, ARMIJU RBIH-e, DAO VOJNU I DRZAVNU IMOVINU GENOCIDASIMA SRBIMA, LAGUMDZIJA JE GORI I OD KARADZICA I MILOSEVICA ZAJEDNO ! Zasto nema detalja o danjasnjim odlukama, ZNACI DA SE OPASNA IZDAJA DRZAVE RIH-e kuha u pozadini s trecim entitetom ! Eto Bosnjaci, niste dali glasove Silajdzicu, jedinom politicaru koji je iskreni patriota, a lagmdzija je gori od genocidasa srba HILJADU PUTA ! Dade lagumdzija sve genocidasima srbima sto nisu genocidasi srbi mogli dobiti oruzjem !
Herceg Bosna, to je izbor.
Naravno Bajram a ne neki praznik marksizma i lenjinizma UDBASI
Da ne pricamo o Suljkanovicu koji je podresjednik RS da se nije udostojio javno cestitak praznik Bosnjacima u RS a iz SDP multi kulti samo jos da nema pocnu vodat djecu ovi iz SDP iz republike sumske po crkvama i porapli smo tolko se brine o nama... i ovaj duvno sto pise sve je u pravu nije BiH od bascarsije do cengic vile m.a.t..e.r vam i ja j.e.b.e.m nece vas bit nakon izbora 2014 propast ste
ETO NAMA TRECEG ENTITETA !!!! a moze ga zvati i Elektor, nije problem, ako se Bosnjama tako vise svidja ...
Bošnjaci su se zaista poigrali sa svojom SUDBINOM dajući povjerenje najvećim izdajnicima ZLAGUMDŽIJI i BRABONČIĆU,teško da dočekamo nove izbore a da ovi banditi ne završe sa ovom Državom!