Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SDP Ilidža=Nepotizam+đuturumi! NS x 3 glasa od mene!
SDP ponovo osvaja Bihać ako Bog da!!!
Zelim sve najbolje SDPu i da osvoje sto vise opstina, dosta je bilo minderaske politike hodzica iz SDA. Socijal-demokratija je jedini spas za ovu zemlju!
sa-x,vi ste teski amateri.pa kod vas se do podne nista ne mjenja na naslovnici.i tako je svaki dan.uvijek me iznova fascinirate svojom sporoscu i lijenoscu.imate li vi novinare ili cekate uvijek da neki drugi medij objavi nesto pa da kopirate?radite li vi nocne smjene ili kod vas posao pocinje kad se ko probudi?de malo se uozbiljite,proci ce interes za komentarisanjem clanaka i budalasanje po forumu u prazno.koliko vidim i forum je postao bezze,jedne te iste dosadne osobe se javljaju,iste face otvaraju svakakve teme,sta god im padne na pamet.neazurni ste i kasnite za svima.treba vam jedan dooobar konkurent.ovako vam se moze.
sve stranke su manje - vise pobjednicke ali nezajazljive potrebe vladajuce nemani kao i svih proteklih deceniju i pol izdrzavat ce, hranit i placati sve njihove vile, stancine, vozne parkove, hotelsko ugostiteljske komplekse, lance prodavnica, putovanja, telefoniranja, zimska grijanja i ljetne hladovine, jahte, plate... etc. placat ce poreski obveznici, iliti glasacko tijelo, po principu - sto jaca stranka - to veca daca.
Ma nista se ne brinite. SDP-ov trend gubljenja glasova ce se nastaviti i sutra. Losije prolazite i u SA i u TZ, a izgleda i u Bihacu, tako da ce eventualni skok u nekom manjem mjestu znaciti samo ublazavanje pada. :P A sto se Tuzle konkretno tice, SDP pada, to je neminovno, SDA raste, SBiH raste, ulazak u vijece predvidjam i za NS i BOSS (po 2-3 mjesta), te eventualno jos neka stranka da predje izborni prag. Sve u svemu, Jasmin prolazi, ali u vijecu SDP vise nece imati vecinu!
JEDVA CEKAM DA USTANEM I DA GLASAM ZA SDP!!!! SMRT NACIONALISTIMA
Objektivne ankete govore da SDP pobjeđuje u Tuzlanskom kantonu, Sarajevu, Bihaću, Brčkom, Goraždu, Kaknju, Visokom, Brezi, Maglaju i svim urbanijim sredinama. SDP je , ma ko šta mislio, imao imao najaktivniju i medijski najkreativniju kampanju i bez Fazlinovića, dalje, ako išta SDP-u digne procenat u Sarajevu to je zbog vehabijskih SS-odreda koji prepali građane Sarajeva. A ovaj zeleni tuzlak što sanja SDA u Tuzli, zbog tvoje zelene gamadi i seljaka nam je suspendovan Tušanj prvi put u istoriji, dalje imali ste završni skup u Tuzli koji može stati u MZ Buća-potok! Dakle, moja procjena je SDPBiH relativan pobjednik u FBiH, SDA druga zbog džamija i hodža al i to nije palilo u Ramazanu ovaj put, a SBiH i landohani iz Naše stranke borba za cenzus od 3%! ZA ČOVJEKA-SDPBiH!!!
ma nemam ja nista protiv zlaje ali mislim da je vec odavno bilo vrijeme da svoju stranacku fotelju malo prepusti nekome ko je zapravo aparat za disanje stranke.
Što nije ništa uradio dok je bio na vlasti a eto dobio je jednom bio izbore za vrijeme Alijanse i sada nam opet prodaje muda za bubrege... Lopov je to komunjara zbog ovakvih kao on smo zaboravili se jer smo im vjerovali da oni baš oni mogu donijeti socijalni mir i pravdu. Kad ode Lagumdžija biće puno lakše nam !
Zlaja, sa Poljina je po gradu pucala teska artiljerija... a danas po Poljinama svoje vile pucaju svi nasi cetniki, a nekim cudom narod se okomio samo na jednog...
@tuzlak - ko nam to glasa za SDA? a?? :))
@riki svako ima pravo na svoje misljenje. ako ti se moje ne svidja ok .... nisam ja papak ko neki pa da ovdje koristim priliku da lijecim svoje frustracije na komentrima... a ti ako imas problema idi uzmi jastuk udaraj ;)
@j ja Ne zna se jesi li ti veca budala ili je Lagumdzija veci diktator?
SDP ce propast na ovim izborima. Cak ce i u Tuzli ispusit.