Komentari (132)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
NAPRIJED ZLAJA, UZ TEBE SMO. Cede se prepale, pa pokusavaju da nas strase.
@muslimajmun samo da te pitam nesto molim te, prvo koliko ti je godina? a drugo sine spakuj kofere i fino pravac srbija? sretan ti put pozdravi svoje i cuvaj se! a posto vas ovi iz srbije ne vole jer ste i njima trn u oku zbog raznih gluposti koje radite onda fino nemoj ni raspakivat stvari nego produzi za rusiju gore je lijepo mi cemo ostat ovdje u juznijim krajevima s normalnim ljudima!
Mi Hrvati kontroliramo sad sve u svojim rukama! Pod 1. Sdp i muslimanske stranke su dobile vlast u 28-29% teritorija BiH ( znači 70 % teritorija BiH drugačije razmišlja od musliman...bošnjak....) Pod 2. Zlatko i sarajlije mogu mlatarati jezikom al nemogu ničim drugim...jer im ustavne ovlasti nedopuštaju Pod 3. Hrvati sad mogu izići otvorenih karata i ponudit svoje viđenje, tražit viđenje musliman, tražit viđenje Srba Pod 4. Hrvati u BiH ni pod koju cijenu nesmiju izmjeniti Dayton , osim ako će dobiti ENTITET! Pod 5. Deyton je jasan i najveće ovlasti su date ŽUPANIJAMA! A mi HRVATI vladamo u 5 ŽUpanija , a to znači da vladamo u 50 % Federacije BiH. Mogu sarajlije trlalallalal...al ustav je jasan! Pod 6 . HRVATI moraju skupa ( mislim na HDZ i HDZ 90 ) a za ove stranke (hsp nhi...etc..to su imaginarci, njih netreba nikako registrirati) jasnu DEKLARACIJU iznjeti a to je RAVNOPRAVNA TRONACIONALNA JEDINSTVENA UNIJA TRI REPUBLIKE9
Mile care!!! :-) :-) :-)
To Zlaja, pokazi ovim supcima iz SDA,SBiH i SBB kako se brani drzava!
Nek se RS odvoji ali onda dajte sve treritorije da se odvoje gdje su Bosnjaci, Sandzak, jedan dio RS koji je do 92 bio muslimanski(Visegrad, Rudo, Zepa, Srebrnica, Janja, Doboj, Prijedor, Rogatica itd..) uostalom vidi mapu http://www.bih-x.com/bhinfo/mape/ethnic-composition-before-the-war-1991-bosnia-herzegovina.gif Malo sta ce vam ostati, zato uzivaj u svom buducem kantonu koji ce se zvati RS inace necemo vam ni to dati, cuo si sta Klintonova kaze, jedna adresa za pregovore sa EU, a ta adresa nije Banjaluka sigurno...
ZLAJA TUZI REPUBLIKU SRPSKU I SRPSKI NAROD ZA VELEIZDAJU DRZAVE I NAPAD I AGRESIJU KOJU SU POCINILI UBISTVA SILOVANJA MUCENJA TRAZI NOVCANU ODSTETU.A STO SE TICE RATA TU SMO DOCE NAM I TALIBANI POMOCI DA MALO ZADOVOLJE SVOJE POTREBE.A STO SE TICE SRBA OCITO DA IM U KNJIGAMA HISTORIJE MNOGO LAZU TREBALI BI JE PREIMENOVATI U BAJKE.GUBILI SU ONI RATOVE I UVJEK CE GUBITI.TREBA PONUDITI POSTENIM I NORMALNIM PRAVOSLAVCIMA KO JE ZA JEDINSTVENU BOSNU I HERCEGOVINU NEK DODJE NA NASU STRANU A KO OSTANE ONDA NEK RATUJE.NISMO VISE NAIVNI KO STO SMO BILI 90-TIH.
srbi su stvarno kretenski narod.
hahahaha..nrk povede onog sabinetinog sejdu u rat..hahahahahah..bilmezi muslimajmunski lojavi poturčeni !
...ne seri Dodika ti...
@ludi Neznam o cemu ti pricas, ko se nije oporavio od rata. Rat je nesto zadnje da bilo kakav problem rijesi. Sinoc ste u Beogradu pokazali koliko ste civilizovani, mada cijenim Beograd i nisu svi isti u njemu. Novi rat bi mozda najmanje odgovarao vama u toj republici srpskoj. Dobro razmislite s`cimste raspolagali prije (JNA) a cim raspolazete sad. Nezaboravi, Bosnjaci (muslimani) nisu goloruci. Rat nikom netreba, mislim na normalne ljude!
lagumdzija je budala..sa ovakivm izjavama upada na dodigov teren na kome je on nepriksnoven ne samo od nasih politicara nego i na regiji.. ovakve idiotske izjave i visperni seljacki dodigovi odgovori su ono sto ovoga drzi na vlasti , da je ne samo polulran kod srba nego isto tako kod hrvata.. tihic je izgleda jedini normalan politicar u ovoj zemlji..
Nijedan politicar nije dorastao Dodiku. Ova Lagumdzijina izjava je sto puta gluplja od bilo koje Komsiceve izjave. Budale pucaju iz prazne i svaka ovakva nebuloza upravo jaca i ucvrscuje Dodika na vlasti.
Mile se malo ukakio, jadnik nije ni shvatio da Lagumdzija nije mislio njega licno zaustavljati silom, vec ono sto on personificira. Nicija nije do zore moj Mile...
OVO NECE BITI NAS RAT. HERCEG BOSNA CE BITI NEUTRALNA !!!