Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ministarstvo nikad bolje nije radilo dok na celo nije dosao Lagumdzija
Politicar koji zna da radi svoj posao i hoce da ga radi... Svaka cast....
Jel ti to ozbiljno, il se zajebavaš. Ćuj ohrabren.
Pa Ana Trisis - Babic Predjsednica Tima Integracije BIH-e u NATO vec 3 GODINE BLOKIRA UKNJIZAVANJE VOJNE DRZAVNE IMOVINE RBIH-e ARBIH-e NA DRZAVU ! Ana Trisic - Babic i Dusanka Majkic rade SVE PO DIREKTIVI beogradske genocidne SANU barbarije i agresora nad RBIH- m!
OVO JE PUKA ISTINA, Ana Trisic - Babic je ko prvo prodavala i krijumcarila rezerve oruzja ARBIH-e i iz genocidne tvorevine i ta koja BLOKIRA svaki korak BIH-e u NATO SAVEZ! I KO JE POSTAVIO GENOCDASICU i PREDSTAVNICU SRPSKOG GENOCIDNOG NARODA Anu Trisic - Babic ko Predjsednicu Tima za integraciju BIH-e u NATO ?! ZAR JE ONA - GENOCIDASIICA SRPKINJA BRANILA I ODBRANILA DRZAVU OD AGRESIJE I BARBARIJE SRBIJE I GENOCIDNE TVOREVINE ?!? KOJI SU HAJVANI, IZDAJICE I NEPRIJATELJI BIH-e PRISTALI NA TU STRATEGISKU IZDAJU DRZAVE BIH-e? DANAS JE Generalni Sekretar NATO-a Rasmussen,u SARAJEVU i TREBA mu MALO objasniti STA RADI GENOCIDASICA Ana Trisic-Babic vec 3 Godine i ZASTO JE PLACENA ! Genocidasica ANA TRISIC - BABIC ( lagumdzijina zamjenica ko Ministra Vanjskih Poslova) ,JE JEDAN OD NAJVECIH NEPRIJATELJA i RUSITELJA SUVERENE DRZAVE BIH-e !
Genocidasica Ana Trisic - Babic je TA KOJA NAJVISE BLOKIRA svaki korak ka integraciji BIH-e u NATO SAVEZ, a ona je takodje zamjenica Ministra Vanjskih Poslova BIH-e Lagumdzije od koje Lagumdzija ne SMIJE pisnuti ni bilo uraditi koji potez BEZ NJENE SAGLANSOSTI i NAREDBI ! Na toj njenoj funkciji je normalno trebao biti zamjenik Ministra Lagumdzije iz hrvatskog naroda, O TOME SUTE hrvati ! Ta ista Ana Trisic - Babic je prodavala REZERVE oruzja ARMIJE RBIH-e i genocdne tvorevine PREKO CRNE GORE i Italije, za Libiju, Afriku i Siriju, TO SVAK zna, ona je to radila prije DVIJE godine sa Jovanovicem (MUP-RS) iz genocidne tvorevine, OVO NISU NEBULOZE vec puka istina, STA CE NA OVO RECI Dusanka Majkic, "vidis Majkicka", NISTA SE NE MOZE SAKRITI ! Ana Trisic - Babic, Dodik, Jovanovic (MUPRS), Dusanka Majkic, Dragan Covic SU DOBILI STOTINE MILONA DOLARA na ILEGALNOM KRIJUMCARENJU-PLJACKI I PRODAJI ORUZJA ABIH-e i iz genocidne tvorevine prije DVIJE GODINE!
ja ovog covjeka ne mogu gledat...
lagumdzija srpski isprdak
Jedini izlaz je glasati za Komsica na sljedecim izborima.Ovi krimosi iz SDA-SDP pljackaju i selektivno ruse drzavu.Do jucer u koaliciji a danas kao "neprijatelji" osim kad se grade vile po Poljinama i stanovi kupuju.Vrati li se SDA punom parom ova drzava ce biti na nivou Afganistana ostane li SDP drzave nece biti nikako.Pametnom dosta.
Ako Bakir ne zna mozda Zlatko zna zasto jos nisu isplacene penzije iako je danas 7.februar.
Ako drug zlaja ne izbaci SDA iz vlasti i postavi me za kakvog takvog direktora, zamrzit ću i njega ko što sam i bakira i odo u vehabije. kažu u njih samo subhanaš a braća iz austrije šilju pare, a mlade p... ko halve.
Jel zasniježilo na Sokocu ? aaaa ? BiH ide nezaustavljivo prema NATO-u
Budala! Ko je jos iz ove drzave zadovoljan otisao?
ni ja ne vidim nista negativno, ali eto neki vide, nazalost!! procitajte molim vas sta pise !!
Ja sam nekad glasao za Zlatka. Vise ne. Zlatko se sastaje tamo sa nekim iz NATO-A,EU,USA.. Moj Bakir se druzi sa Ahmedinedjadom,Mursijem...,najvaznijim ljudima na planeti. Zivio moj Bakir!
NEvjerovatno je kako se ljudi bave necijom licnoscu a nema nikakve veza sa clankom... ne mogu se pomiriti da covjek radi
E MOJ ŠIPURAK, PA KAKO TI NIJE JASNO. Drug zlaja se toliko nalago otkako je došo na vlast da ga raja više ne uzima ozbiljno. Posto je nebitan - kapiraš?