Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako je ministre ...samo ekonomija, nebil ova zemlja stala malo na noge
Sva cast za naseg ministra..
mene biti jako strasno drago sta bude bilo ekonomija izmedju bosna i moje rodno pakistan. mi u bosna izvozilo naso koze i pracke, a iz bosna uvozilo suha sljiva i daska od bukva. od obrazovanje mi u bosna izvozilo dva to tri kontejnera talibana za ispravno tumacenje na islam i pet do sest kontejner od vjerski sluzbenici da popunilo veliko broj dzamija u bosna sto zjape prazno. to bilo jako dobro buzinezz. bez zezz.
Ma moze narod pricati sta hoce protiv Zlatka, ali sto jest jest zna kako se treba raditi posao ministra vanjskih poslova!
Ah ja,commi,pređi kod nas u sbb
Od ovih vijesti,najviše su mi se svidjele PRVE DVIJE riječi u tekstu naslova.
Vidi ga kako je LIJEP,PAMETAN,OBRAZOVAN,INTELEKTUALAC, ali i BOGAT,NARCISOIDAN,POTKOVAN SVIM MASTIMA,UPORAN U MINISTARSKOJ FOTELJI !!!
Mora se jedan tipican bosnjo javit da pljuje po svemu sto valja. Pakistan je jaci od BiH bar jedno 70 puta sto se svega tice, ali ne to Hilmi ne valja
E moj Hilmo nema zaostalije zemlje od Bosne i Hercegovine,taklo da je nama pomoc dobro dosla sa svih strana.
"Ekonomija" i "Pakistan" ne mogu nikako stati u jednu recenicu jer se radi o jednoj od najsiromasnijih i najzaostalijih zemalja svijeta.
Ministar radi dobre stvari,nekazem da je on neki najbolji moguci politicar,ali stvarno mi je drago kad vidim pozitivne promjene,jer stvarno je preslo sve granice citati vijesti o problemima,poskupljenjima i sl.
koliko se razumijem u politiku zlaja prima na svakom koraku!sad posao arapima da se uvlaci !idi spasavaj dodika propade ti setorka!!!
Dobro, covjece sa jednim te istim postom, shvatili smo : EKONOMIJA!
Bilo bi dobro kada bi svi obavljali posao kao Lagumdzija, pametan, intelektualac
Tako je samo obrazovanje i ekonomija!
Ne volim Zlatka, al moram priznati da dobro radi svoj posao
TO LAGUMDŽIJA CARE TVOJE SU PARE !!! ( za kupovinu novih nekretnina)