Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa naravno da je važna, mislimo li mi u Evropu ikada, morat ćemo svakako poraditi na tome. Slažem se da je potreban minimum napora da se uloži smo od svih nas da se stanje poboljša... samo je svakako volja bitna, koje nam, nažalost manjka. Bar od većine stranaka, rijetki su izuzetci kao što je SDP npr...
ostali gledaju da svoje dzepove napune, a za to im pogoduje da se stranci ne petljaju u nasa posla
Ma sano stranci mogu natjerati Covica i Izetbegovica da odustanu od podjele FBIH jer to nije idealno rjesenje presude Sejdic Finci vec oni to rade samo radi sebe kako bi osigurali fotelje...
Nacionalne stranke koje su u ovoj zemlji 20 godina samo donosile negativnosti,pa samim tim znamo da su otjerali svojim postupcima sve zvanicnike,svi su od nas digli ruke,niko ne zeli vise ovdje da dolazi,niko ne zeli da investira.Vi ste poceli da mjenjate taj trend gospodine Lagumdzija.svaka vam cast na vasim uspjesnim pregovorima,dogovorima i posjetama.
nacionalne stranke su nam 90tih godina donijele rat, sada 20 i kusur godina poslije, ponovo te iste stranke pricaju o nekim podjelama. narodu je dosta podjela, rata, sukoba... narod zeli samo posao, zato narodi i gradjani Bosne i Hercegovine, molim vas, ne dajite podrsku vise nacionalnim strankama!
Slazem se u potpunosti,donijeli su nam samo mrznju,bjedu i zivot koji je gori nego u ratnnom stanju.Trebamo ljude da ovo promjene.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Izuzetno bitna stvar za BiH ! Samo iz ovoga treba iskljucit nacionaliste i novo pecene djeteline.. SDP ce istrajat na tom putu i aBd mi u EU !!
Treba to iskoristit u nasu korist ! Samo put EU bez nacionalista !!!
Da su nasi politicari tokom ovih 20god ozbiljno shvatali posjete zvanicnika, ne bismo sad bili svjedoci ovolikog nezadovoljstva i propasti drzave
Strani zvanicnici su ti koji mogu najvise pomoci BIH i treba ih sto vise zainteresovati za nasu drzavu kako bi mozda investitrali ili nas nekome preporuciili.
da smo do sada rijesili pitanje "sejdic-finci" uvjeren sam da bi nas zvanicnici EU drugacije posmatrali... posjete jesu vazne, ali ne smijemo dozvoliti pojedincima da nas sprjecavaju da krenemo naprijed, zbog konstantnih blokada onih kojima je stalo do toga da ostvare vlastitu korist, zemlja stagnira vec 20 godina
Naravno da su to bitne posjete jer je to znak drzavnosti BiH...Sto vise posjeta i da se ide u posjete ministre !! Treba da radimo na putu za EU !!
Vi ste Lagumdzija pokazali koliko se borite za ovu zemlju,koliko ste napravili dobrih rezultata,dogovora i samim tim nam je jasno koliko taj rad i suradnja su bitni za nasu zemlju.samo tako nastavite.
Pojeste zvaničnika jesu od izuzetnog značaja po BIH, ali je puno važnije kako rješiti nagomilane probleme u BIH, kako riješiti ono u što su nas uvalili ovi koji preko dvije decenije prodaju maglu i pljačkaju narod
od velikog značaja je graditi odnose da drugim državama, državnicima i slično, moramo napredovati, a saradnja u tome samo može pomoći
Ove posjete su bile itekako važne - problem je što su razgovori vođeni sa pogrešnim osobama sa domaćeg terena, lašcima koji nisu nikada ispunili zadatu riječ/ izuzimam Komšića i Majke Srebrenice/.
Lagumdzija to zna i jako dobro radi svoj posao ministra vanjskih poslova; ponosna sam da imamo tako skolovanog politicara, odlicnog oratora kojeg se nebi sramila ni Eu; on i jeste kadar za zemlje koje nemaju korumpiranu stoku koja zeli samo srusiti kompetentne ljude ne gledajuci interes naroda!!!
Da znate ista o diplomatiji zanli biste da ove posjete jesu jako vazne. Diplomate i zvanicnici ne posjecuju tek tako druge zemlje, ima vise razloga ali jedan kljucni razlog jeste podrska vladajucoj strukturi. Sto znaci da SDP ima podrsku EU i svijeta.
Kukanjcev slucajni prolaznik i srpski isprdak zloja.
bacas preko jaja!