Sastanak sa turskim zvaničnicima
0
Lagumdžija: Ojačati ekonomsku saradnju Turske i BiH
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cudo klix, inace proSDA-ovski portal zeli ovakve info da objavljuje?
Bosnjaci i BOSNJACKA BiH-svjetska podrska od USA,EuroBalkanska podrska od Turske i mirna i najaca Balkanska Bosnjacka zemlja Bosna i Hercegovinai!Spremte se,spremte genocidasi posrbice na odlazak u malu srbiju
ti ces lagume (sta.ljine) uskoro u cuzu.. je.ba.cemo ti ma.ter sad na izborima..neces ni cenzus preci...izdao si sve ma.jku ti fasi.sticku.. SVI ZA SDA. BOS.NJACI UJEDINIMO SE...JEDINSTVO JE SPAS ZA BOS.NJAKE!!!
@BubregUloju, vama genocidasima SDA je trn u oku, to je vasa nesanica, kada se spomene SDA vi zabalite i zapjenite da ne znate sta pisete, sad kazete prije 15 god. ranije ste govorili za vrjeme rata, to je dokaz da lazete, da pokusavate da oblatite one koji su se suprostavili vasoj agresiji SDA,i sto ne postavite taj link gdje je SDA obecavala zlatne kasike, zato sto to nepostoji, ali postoje mnogi video zapisi kako je obecavana \"velika srbija\" a eto uskoro ce biti veliki beogradski pasaluk, a SDA je simbol otpora srbo-cetnickoj agresiji, SDA je nesanica za genocidni narod.
vidi ti ovog antibosanca zlogumdzije sastao se sa nasim premijerom i ministrom vanjskih poslova, sta ce ti reci tvoji mentori u beogradu sto se sastajes s nasim premijerom i ministrom vanjskih poslova.
Kad se sjetim da nam je SDA prije 15 godina obecala zlatne kasike!
Ne treba mijesati ovce i novce,SDP nije stranka koja zastupa bosnjake,oni ,kako kazu ,zastupaju gradjane,i to sve nacionalnosti.Pa nek taj lagumdzija i niksic prosetaju malo do banja luke jer i tamo ima gradjana,pa neka ih pokusaju predstavljati.ako izvuku zive glave bice za njih dobro.svaki musliman bosnjak koji lagumdziji da glas neka dobro razmisli sta koliko udbasi valjaju muslimanima i svima ostalima,ni jedan srbin ni hrvat njima nikad glasa nece darti,nisu glupi kao bosnjaci
Bravo ministre
@ alef IMA HILJADU PUTA PISMENIJI I OBRAZOVANIJI od lagumdzije srbina i TO PATRIOTA a to je Doktor Haris Silajdzic ! Nema inteligentnijeg i obrazovanijeg politicara u Bosni i Hercegovini !
@ Admir , zaboravljas najglavniju cinjenicu a to - je da je dodik zatrazio smjenu lagumdzije da bi postavio genocidnu srpkinju \"anu trisic-babic\" u fotelji ministra vanjskih poslova, , a lagumdzija jedva ceka to, da bi ta genocidna lutkica mogla lobirati KAKO HOCE PROTIV DRZAVE I NJENIH INSTITUCIJA ! ! Ostat ce ti oci za plakanje i kukanje koliko je lagumdzija iskvarena srpska ribica i koliko sm.rdi na srbe !
Pismeniji, pametniji i obrazovaniji ne postoji u BiH, ipak se to cijeni
koji je ovaj Lagumdzija kreten... nikada nece imati kredibilitet da predstavlja bih, jer s dodom rusi ovu zemlju, ne postuje njene ustave i zakone.... bagra! SDP se ni u ratu nije pokazao, a u miru jos manje!
Mislim da bolji covjek ne postoji za ovu funkciju i zasta trebamo biti sretni sto ga imamo.Puna podrska
Lagumdžija je pozdravio veoma dobru saradnju BiH i Turske i intenzivne susrete zvaničnika na svim nivoima. SVAKA CAST MINISTRU
Lagumdzija je manji Bosnjak i Bosanac od najgoreg srbina genocidasa ! U sustini, jos je gori od srba, jer je potureni Bosnjaka i Bosanac , UDBASKI RUSITELJ BIH-e ! Postavio JE EKSLUZIVNO SRBE I SRPSKINJE NASVA KLJUCNA MJESTA DRZAVNIH INSTITUCIJA ! Hvala Turskoj na podrsci ! Bolji su Turci za BiH-u od lagumdzija i dodik u svakom slucaju !