Ministar vanjskih poslova BiH
0
Lagumdžija: Obaveze ispuniti zbog građana BiH
Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha, pravi boljsevicki govor, ovo me sve podsjeca na dobricu cosica, lagati i samo lagati, pa kako te nije sramota tako nesto reci, pa vi crveni kmeri borite se samo za ministarska mjesta, ti ili ne znas kakvo si stanje napravio u BiH kakvu si krizu proizveo, ili vjerno slijedis svog vrlog ucitelja dobricu cosica, pa tako lazes i sebe i druge, pa jeli ti jasno koliko ti se tamo prisutnih smijalo zbog tvojih provala, ali vi boljsevici ste bez obraza, ostani tamo ili idi u smrdiju pa tamo ostani, time bi pomogao drzavi BiH i ovom narodu.
Ovaj je glupko riječ \"građanin\" naučio vrtiti na 3000 načina i koristi je samo kada počinje izborna kampanja. Treba mu zabraniti da tu riječ upotrebljava, jer uvjek poslije nje, olakša nas za pozamašnu svotu novca!
samo lagumdzija moze ukinuti ovu nakaradnu tvorevinu tkz. BIH
Nasa uzdanica Lagumdzija ce konacno ostvariti nase zelje, dok je on tu Herceg-Bosna ce da ozivi a kasnije i da se pripoji Hrvatskoj, Covic-Lagumdzija hrvatske snove pretvorit ce u javu, nije da se radujem porazu Bosnjaka ali ovo je realnost, Zlatko ce dozvoliti RS da se otcjepi, dozvolit ce nama da dobijemo entitet a potom i otcjepljenje, a Bosnjaci ce doboto \"Palestinu\", i zbog toga se nadam da ce Zlatko i SDP pobjediti i naredne izbore jer dosta nas Hrvata glasat ce mo za njega a i Srba jer on je nasa jedina nada.Spremni!
nama samo Zlatko Lagumdzija moze pomoci da RS dobije nezavisnost, naprjed Zlatko Srbi su uz tebe.
Odakle Sulejmanu Tihicu pola miliona maraka za stanove? Ljudi moji, moze li iko prokrenuti proceduru za porijeklo novca za kupovinu stanova, dok vecina Bosnjakai gladuje i jedva sastavlja kraj sa krajem???
pozivam sve nase pionire da se aktivno ukljuce u komentarisanje i da podrzavaju sve komentare koji su protiv drzave BiH i patriota BiH, a da one komentare koji podrzavaju drzavu BiH i patriote BiH sto vise negativnih, znam da nas je manje ali obmanama i prevarama mozemo stvoriti prividan utisak da nas je vise, to nam je i cilj moji dragi pioniri i stariji drugovi, ukljucite se aktivno u rusenje drzave BiH bas kao sto ja radim i moj ortak radoncic a sve to radimo pod budnim okom nasih drugova iz sanu iz beograda.
Čuj diktatora , priča o građanima a vamo se dpgpvara sa HADEZEJIMA ko čobanin
Do kada ti misliš živjeti i da ideš u eu, to možda mogu doživjeti djeca koja su sad riđena. Umri muški...
Pitanje za gospodina Tihića? Kako si uspio u jednom danu da kupiš dva stana u elitnom dijelu Sarajeva. Jedan stan si kupio sebi i svojoj hanumi, a drugi sinu svom! Kako te nije stid, dok narod gladju, i trazi koru hljeba oko kontejnera, ti se rasipas i u jednom danu izdvajas pola miliona maraka za svoj stambeni prostor.
22 godine, laži, podvala, kriminala, kradje, pljacke Zar neko nakon 22 godine svega ovog gore navedenom moze da vjeruje nekom ko dolazi iz reda SDA?
SDA izlazak iz vlasti poredila za genocidom u Srebrenici!!! da se covjeku sledi krv u zilama, koji su to retardi... Pogledajte njihovo saopstenje pod naslovom: SDA neće dozvoliti 11. genocid nad Bošnjacima
Ako će me Sulejman Tihić i njegove partijske kolege štiti kao što su to radili 22 godine, onda je bolje da odmah prestanu da me štite, jer zaista ovo što rade meni i mojoj djeci su ubistva u miru.
Zlaja pravi si bombas...Jedva cekam dan kada ces zajedno sa svojim klimoglavcima pretrpjeti katastrofalan poraz na izborima.
e,nemoj,zlaja,molimo te...hajd\' ti s vlasti,pa ćemo mi nekako dopuzati do eu...bez tebe će ići puno veselije...uspio si nas okahriti na svim nivoima... dokazao si da hoćeš da budeš novi tito...ne stoji ti,vjeruj nam... idi,sami idi...što prije,to bolje...