Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koja je sad destinacija .. Afrika, Juzna amerika mozda?
mislim da bi bilo fer da prvo odu u Izrael da ispostuju Fincija a potom u Rumuniju zbog Sejdica, da se ne zale na diskriminirajuce lokacije.
Koje rijesenje,da se postigne neko rijesenje sa SDA,to je nemoguca misija i ne sam osa SDA veci sa ostalim nacionalnim strankama,koje znaju samo da unistavaju ovu zemlju na sve moguce nacine.
ovo vise postaje prava patnja, treba nesto poduzeti i rijesiti status "ostalih" pate se i bosnjaci i hrvati i srbi slusajuci i citajuci vise ovo. odstraniti SDA, HDZ i ko god opstruira ovu pricu i rijesiti je vise da se skloni sa stola i da ljudi normalno zive bez obzira na to kako se izrazavali
Opet ce ovi klocevi da djele drzavu
ma SDA je tu da obori sva moguca rjesenja koja vode ovu drzavu naprijed a njeno clanstvo u zatvor
koje godine?
Nadam se da je Lagumdzija u pravu,ja mislim da se dogovr ne moze postici sa ljudim akoji ne zele dobrobit BiH, a znamo ko su ti ljudi.
nisi na partijskom sastanku, reci javno tko su ti ljudi, goli otok je zatvoren odavno
Cinjenica je da pojedinim strankama nije stalo do implementiranja ove presude. Tacnije, oni bi prihvatili rjesenje samo u slucaju da stranka ostvaruje sopstvenu korist. Tako su pokusali Covic i Izetbegovic da udovolje jedan drugom, a sve po principu "ja tebi ovo - ti meni ono"
uvijek mora postojati interakcija između stranaka inače nema dogovora, znaš onu staru "ruka ruku mije"
dosta je vise nacionalizma koji forsiraju politicki lideri, sda i hdz namecu podjelu samo da bih se docepali fotelja
Lagumdzija radi dobar posao,ne dozvoljava nacionalnim strankama da nam podjele BIH,stoji pri tome da se rijesenje moze naci,ali treba dobra volja svih ucesnika u dogovoru,sve dok imamo opstrukcije nacionalnih stranaka,zemlja ce nam samo tonuti dublje u probleme.
Tacno,jedini cilj nacionalnih stranaka jeste da unazade ovu zemlju i njene gradjane,da ostvare svoj vlastiti interes.
idi bola' idi, na vrh glave ste mi i ti i sejdic i finci.
niste razumili lagunziju....covjek je rekao pocetkom decembra ali nije rekao koje godine :)
svaka cast Lagumdziji na cvrstom stavu da se ne dozvoli dalje djeljenje BiH. Rjesenje se moze naci i postici dogovor, samo je potrebno da neki shvate da moraju poceti raditi u korist drzave i njenih gradjana, a ne samo da ih interesuje njihova licna dobit.
Ne mozemo ocekivati rjesenje dok nam zeleni sjede negdje u vlasti, prvo nacionalne stranke poslati u proslost pa tek onda moci raditi
zeleni nemaju niti jednog ministra, tako da nisu ''negdje u vlasti'', zasto se provaljujes, zasto pises sto ti se kaze, zasto nemas mozga, zasto se ne informises, zasto pricas napamet ?
U vremenu jada i tuge, kada smo svi natakareni jedni na druge, kako kod nas u BiH tako i planetarno jedino sto nas moze spasiti je vjera jednih u druge, ako ostanemo u ovom mentalnom momentu, boga mi ja ne vidim ista drugo osim drustvenog kolapsa, pa onda uzivajte u tragedijama...Nacionalizam nas blokira, dok to ne prihvatimo necemo maknuti, niko nema pravo na ovu zemlju za sebe, jer svi smo u njoj rodjeni slucajnim odabirom nekim, zato i moramo zajedno u njoj zivjeti bez podjela i mrznje, inace nema druge nego se klati ko i do sad...
Za jednonacionalne partije je dogovor crtanje novih karti to je vise i nego sigurno....ali na to se ne smije pristati !
sve dok su nam u vlasti nacionalne partije necemo daleko doci i to ce nas samo vuci nazad