Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kada ce vise ti izbori da ovaj "slucajni prolaznik" prode kroz nas politicki zivot. nije mi jasno kako ga trpe u sdp-u vise a donio je toliko stete i Bosni i sdp-u
Pa normalno da za to ne postoji ni teoretske mogucnosti mi u to nismo ni sumnjali.Da li je u pitanju jedno 150 mil. kako bi se vi dogovorili i na janjetnu otisli za 5 min.mamu li vam lopovsku.
Zlatko je najkompletniji političar u BiH. Profesor, doktor, član svjetske akademije nauka i umjetnosti, predsjednik naše najjače partije, član predsjedništva Partije Evropskih Socijalista, član Madridskog kluba, bivši potpredsjednik i predsjednik Vlade RBiH, bivši predsjednik Vijeća ministara BiH, aktuelni ministar vanjskih poslova BiH (najbolji kojeg smo ikad imali). Pri tome je i sin antifašiste, partizana, bivšeg (predratnog) gradonačelnika Sarajeva Salke Lagumdžije.
kako kažu pametni ljudi presudu Sejdić-Finci je vrlo jednostavno implementirati ali je problem nastao kada se pokušalo i čukununučetu obezbjediti mjesto u Predsjedništvu i Parlamentu. Izgleda mi da je na djelu uvođenje Monarhije ili ti pravljenje Ujedinjenih Bosanskih Emirata. Ha, nije loše: Dodikistan, Tihičistan i Čovićistan.
ma vi se debeli ne mozete dogovoriti u vezi bilo cega samo u vezi para..vama politicarima odgovara ova situacija ,da se vi bogatite a da narod bude sve siromasniji...fuuuj.
Da te bogdo nije nikada BIH imala...
kako ce se dogovorit kad misle na svoje guzice puuuuu..
Sama riječ - 7 lidera - govori za sebe, čuj 7 , malo vam je, treba imati 77777 lidera BiH.
cudnih li ljudi....insistiraju na podjelama i ponose se istim, a cudi ih sto se ne mogu zajedno dogovoriti oko najosnovnijih politickih pitanja...
klix polako uvodi cenzuru na komentarisanje članaka
Svima je jasno da onaj ko je NA VLASTI nosi odgovornost za (ne)napredak države. Niko ne može pobiti činjenicu da država od 2010. godine stoji/nazaduje na evropskom putu. Hvala Zlatko, hvala SDP.
Kako ces se dogovoriti sa fasistima iz SDA ???!?!? Ma samo lagano stati ce se i njima u kraj
Da hoće više S. Koreja ispaliti te rakete, pa da sve ode u p.m.
Volim ovog' Lagumdžiju samo zato što je čovjek realan i principijelan. Mnogi ga ne podnose, ali pogledamo li realno on je zaista najkompletniji političar u državi. Evo, i ovom izjavom dokazuje.
Jel to neka zajebancija il ti to ozbiljno?
Slažem se u potpunosti s tobom, stvarno jee tako
Naravno potpuno set u pravu gosp. Lagumdžija jer kako kazu uvijek neko vodu vodi na svoj mlin!! bravo za gosp. Lagumdziju koji bih sigurno rijesio ovaj problem da nije nekih kocnicara!!