Sastanci s mnogim zvaničnicima
1
Lagumdžija na zasjedanju Generalne skupštine UN-a
Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedini pravi politicar koji ce na dostojanstven nacin predstavit BiH!!!
\'\'Ova transformacija vlasti neće uticati na brzinu integracija BiH u EU.\' - Zlatko lagumdžija nakon raskida koalicije sa SDA. Zar ovo nije dokaz da je Lagumdžija jedna obična umišljena dilajla?
Lagumdzija radi posao i zna da ga radi, nije dezorjentisan kao neki dosadasnji ministri pa da ne zna jel doso il je poso... svaka cast..
Ne simpatisem licno ovog Zlatka, ali se mora priznati da covjek radi svoj posao....
KLIX SAMO PREPISUJETE STO VAM EKOOOONOOOMIJA NAPISE U AVAZU NISTE NAPISALI NIGDJE DA PREDSJEDNIK IZETBEGOVIC JE U NY VALJDA VAM ON NE DAJE DONACIJE KAO EOOOONOMIJA I CRVENA BURZOAZIJA IMATE LI IMALO SRAMA
Dali zna Dodik doda krme ..engleski...!
SDA stranka ljivagaca i primitivaca... Sad ste se s ovim fašistom povezali...
hej srbi, majke su vam turci jahali
Stvarno, svaka mu čast- baš je pametan! @Milorad Dodik- Ja koliko vidim SDA mudro šuti o tome- k\'o biva neka ga pred izbore malo da se izlaje...pa da onda možemo zajedno dijeliti BiH... Jedino je SDP reagovao od svih stranaka na Dodikova sranja!!!
Stvarno, svaka mu čast- baš je pametan
AKO MILORAD DODIK SMATRA DA NIJE BILO GENOCIDA U SREBRENICI, TO ZNACI DA SVI NJEGOVI GLASACHI MISLE ISTO TO, UHAPSITI MILORADA DODIKA ODMAH !
To care, s obrazom te šalje ova zemlja da nas predstavljaš- Ovo je čovjek sa najjasnijim idejama- NAJTRANSPARENTNIJIM radom u Ministarstvu vanjskih poslova ikad... s najviše mozga i s najzradvijim idejama za ovu državu...
...darko, nemo\' tako javno :)
On je sigurno najbolji naš ministar vanjskih poslova! Svaka čast- Onaj se Alkalaj živ nije čuo šta radi... a bogme i petlja... Bio je mutan k\'o Miljacka...
Bravo Zlatko! Ti si jedini koji zna progovoriti na engleskom i baviti ti esencijalnim stvarima za ovu državu!