Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlajko,znaju oni za sve besjede u Bosnjackom institutu. Ti si tu jado i zadnja rupa na sviralu.
sto mi nije lahko? lagunac vodi jedine socijaldemokrate koji drze ksenofobiju kao primarnu karakteristiku. svaki boziji SDP glasac hoce da kamenuje strance, i naziva ih masonima i vanzemaljcima.... ja sam na zapadu boli mene briga, nemogu me efektirati, ali pametni ljudi znaju sta je sta, i znaju da su laguncini SDPovci ustvari opasni kao vehabije.
Nije ni tebi lako @Braun Odličan komentar
U Atini kod gubitnika..... A Lagunac nikom ne kaze da nema blage veze sa socijalDEMOKRATIZMOM, jer je povezan sa bivsim komunistima, i svaki pripadnik njegove stranke planira kamenovati \"strance\" po Sarajevu. U drugim rijecima, opasni su po zivot i slicni vehabijama.
Demokratkih? pa sad.... kako se uzme
SDP na pravi nacin reprezentuje BiH na medjunarodnom planu . Socijalisticka Internacionala je najjaca unija u Evropi i sasvim je sigurno da ce se mnoge napredne i efikasne ideje koje zastupaju projecirati i na samu BiH. Dodikovi socijaldemokrati su samo zamaskirani pravoslavni krstasi i njima nije mjesto u ovom drustvu. Politicke partije sa etnickim i religioznim sadrzajem nemaju statraziti na ovom skupu. Ovdje su zastupljene gradjanske ideje a ne ideje koje u osnovi maju etno-naciju kao sto je Dodokova partija.
Laktasenko je nacional socijalista,tu mu nije mjesto ni iza pozornice.
A nije ni ovaj Tadic daleko od toga da ga izbace sa ovakvih skupova....
Zato je tu Tadija, velikosrpski nacista.
A gdje je \"socijaldemokrat\" Laktasenko? Na sastanku \"socijaldemokrata\" na Ravnoj Gori?
Gdje ovdje nas predsjednik Dodik?