Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Masonerija čuva svoje kadrove i sprema ih za nove zadatke kad bude trenutak. Nema veze da li je Zlatko ili Bakir, Milorad ili Mladen, Ante ili Jozo...SISTEM!!!
Nek su nam svi Bogovi i bogovi na pomoći ako želimo imati zajedničke vrijednosti sa Azerbejdžanom! Ilham Alijev je jedan od najokrutnijih diktatora našeg vremena koji svoj narod tlači i izgladnjuje dok u svoj džep stavlja SVE prihode od nafte, gasa, zlata...
Jest da si ko u onoj pjesmi indexa dok si bio ti si bio, jest da si doveo one pobjegulje i lopove Komšića i Lazovića, jest da smo svi u te gledali ko u Titu, al dragi profesore kakvi debili vode onu tvoju, a moju bivšu stranku... Idiot ima IQ visine sobne teperature,a oni ni dotle nedobacuju. Imam samo jednu poruku za tebe - Dragi Zlatko vrati se na čelo SDP-a, sve ti je oprošteno
Dajte više shvatite da čovjek treba da ide na Sokolac ili padinsku skelu u psihijatrijsku kliniku radi liječenja, a ne da ide u Baku !
Čovjek se još samo nije proglasio za Napoleona ! Nažalost Nikad nije bio predsjednik vlade niti šef države ko što se lažno predstavlja !! A želio ko Fahro, neizdrživo želio da bude !! Kao i SANU i ostali scenaristi !
nainteligentiji politicar u BiH
Who is you ?:)
I ovo vam vijest. Pa mogli ste objaviti da mi je komšija Osman otišao u banju u Fojnicu. Veća je korist što će se komšo oporaviti.
Hoda negdje tamo po nekim pustahijama i nešta tamo petlja, a koliko se zna da sa ove strane više nikoga ne pretstavlja, niti zastupa.
Vrati se Zlatko, ako nista da se ne stidim kad ovi danasnji drzavnici odu u posjetu, ne znaju 2 recenice na Bosanskom sastaviti, a da ne pricam o Engleskom..
Pa,desi Zlaja hljeba neJmo.