Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Uštede su ostvarene na skoro svim poljima, pa su tako prepolovljena kapitalna ulaganja, troškovi reprezentacije su smanjeni za 20 posto, a putni troškovi za 25 posto. Za 28 realiziranih putovanja potrošeno je 84.905 KM. Usporedbe radi za 28 putovanja u 2011. potrošene su 302.000 KM" Svaka čast ! Vrijeme je bilo da neko i nešto uštedi u ovoj državi, a ne ko ovi prijašnji lešinari.
Štedi jer im Šćepo daje avion i troškove oko leta bez para. Idućeg saziva bi 3 vlade kupile po jedan avion, kako nebi koristili onaj bez platni.
Zlaja king.
Poslije Tita Zlaja!!!
kao i kod ostalih usta moja hvalite me a ovamo svi pa i on gledaju kako da zagrabe od naroda.lijepo prica a ruka uvijek u nasim dzepovima!
Pa ko je najviše putovao 2011 i 12 god. Koje potpisivao putne naloge i ostale papire u MIP-u. I ovaj je prolupao kao Dodik. Vrijeme ti je lagunđija!.
Ko to kaže,ko to laže...
Prije nego povedete ponovo nekog ''privrednika'' na poslovni forum u inostranstvo prvo provjerite da li isti taj provrednik placa poreze u BiH i koliko je duzan drzavi i radnicima, i da li su i njihove firme na spisku blokiranih duze od godinu dana.
trice i kucine !ja nisam nista vidio drugo da razmjena ministarskih pozicija,rotacija,komisija,spletki i poturanja.hocete drzavu hocete ustedu??? 1.ukinite kantone!!! 2.nadjite nacina da BH pocne sljakati na konfederalnom nivou RS/FBIH 3.jedan predsjednik - sistem rotacije FBIH/RS svake 2 godine.Izmjestite vladu BH na neutralan teren--Brcko 4.stvorite normalnu klimu da bi konacno poceli funkcionisati kao jebena drzava!! 5.sejdic-finci -------- sta se vise pravite budale.to je osta jedan jedini uslov za pregovore.eu je isla ispod svakog praga tolerancije prema nama 6.NATO - upistujte imovinu vise
Ma ko šiša troškove i uštede Lagumdžije kad narod opet nema šta jesti... Ništ nisi bolji od ostalih...
Pa ja, naravno da će manje trošiti kad je i manje prihoda, jjer su uništili sve što je stvaralo novu vrijednost i punilo kase trezora... Ako ovako nastave za koju godinu će se tadašnja vlast dićiti kako ništa ne troši jer NEMA ŠTA TROŠITI....
@Lagumdžija ma napusi mi se i ti vise debilu jedan debilski!!!!
Da li si ti normalan, zapitaš li se? Na dobru vijest odgovaraš frustracijama. Meni tu nema zdrave pameti.
@Dzema frustracijama?? izvini ;upravu si.BH nikad bolja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"Uštede su ostvarene na skoro svim poljima, pa su tako prepolovljena kapitalna ulaganja, troškovi reprezentacije su smanjeni za 20 posto, a putni troškovi za 25 posto. Za 28 realiziranih putovanja potrošeno je 84.905 KM. Usporedbe radi za 28 putovanja u 2011. potrošene su 302.000 KM" - tačno se vidi koliko ko hapa, ovi prije su nam dušu uzeli
Pa tvoj šef, lagunđija je već dvije godine nalogodavac u MIP-u. Sada je našao da se vadi - pred izbore.
Lijepo, nadam se da ovo nije trenutno i da će se napredak bilježiti konstantno
konačno dobra vijest iz BiH
Lagumdzija trosi 3 puta manje nego njegov prethodnik - Alkalaj