Kongres socijalista Evrope
0
Lagumdžija lobirao protiv aplikacije SNSD-a
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Naši sukobi su loši za reputaciju zemlje u cjelini, ali to je deset godina kontinurane politike kojom Lagumdžija želi da spriječi SNSD u svakoj stepenici napredovanja prema vani\", naglasio je Radojičić. otkad je vas briga za reputaciju zemlje u cjelini?!?
ma vidi zlaje svemocnog vrazicka, od svih vasih djela opet dovoljan bi zlajin mig :)
Jel lobiro da vam ukinu vize? Ni ne mora, kad jači lobiraju da ih ne ukinu, hehe
Ja sam seljak i volio bi da malo podudlam Duduku
PA HVALA BOGU DA JE LOBIRAO PROTIV DODIKOVE NAKARADNE STRANKE, KOJA JE SVE, SAMO NIJE SOCIJALDEMOKRATSKA. DODIKOVA STRANKA JE PO SVOJIM \"PROGRAMSKIM\" CILJEVIMA (ČITAJ, GLAD ZA GENOCIDOM, PLJAČKOM I LOPOVLUKOM) NAJBLIŽA HITLEROVOJ \"NSPD\" STRANCI IZ 2. SVJETSKOG RATA. NAIME, HITLER JE SMISLIO MOSTRUMA KOMBINUJUĆI SOCIJALISTIČKU IDEJU SA EXTREMNIM NACIONALIZMOM KAKO BI BLENTAVI NAROD DRŽAO POD KONTROLOM, A SEBI ZGRNUO BRDO KRVAVIH PARA. HITLEROVA BIJEDNA KOPIJA JE DANAS MILORAD DODIK-DUDUK.
CUJ......! MA NIJE LAGUMDZIJA...!!!!!!!!!! IDEMO BOSNO!!!!!!
Ja vam predlažem da se učlanite u asocijaciju NSDAP tamo ćete proći bez ikakvih problema. Nešto se ne sjećam jesu li zbog preblage politike isključeni Hortijevi i Musolinijevi socijalisti iz iste.
e moj Igore, odlučite se, nije isto socijaldemokratija i nacionalsocijalizam
SNSD == Nacional Socijalisticka Partija Srpskog naroda Svaka cast Zlaja
Vi koji lajete protiv Sandzaklija mamihcu vam vasu chetnicku....Vi ste samo chetnici koji nastoje da zavade Bosnjake...A ako ima pokoji kriminalac Sandzaklija ima i Bosanaca Bosnjaka isto tako. Netreba sve Sandzaklije osudjivati zbog par koji ne valjaju, a nismo ni mi svi zlato.Ne treba zaboraviti pogotovo one Sandzaklije koji su se borili zajedno sa nama a i mnogi su dali svoje zivote za BIH a sad neki pljuju po tom narodu. Samo da dodam da sam 100% Bosanac Bosnjak. A vi Sandzaklije ne obracajte paznju na ove majmune to su samo chetnicki provokatori....
Zar vi do sada niste znali da je SNSD ili Savez nezavisnih socijal demokrata samo ime za javnost, a da je pravi naziv kojeg samo clanovi partije znaju SAVEZ NEZAVISNIH SRPSKIH DRZAVLJANA
@ 911 @ loli Svaka vam čast obadvojici na komentaru ni jedne dodati ni oduzeti. Živi bili i zdravi po sto godina pozdrav.
Klekni i moli Milorade Čehe hahahaha Prase jedno tursko ....
USPJESNI SMO JEDINO U CIGANLUKU I MEDJUSOBNOM PLJUVANJU !!!
Gore su došlje iz Sandžaka od Dode....