Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Lagumdžija: Izjave o mirnom razdruženju podižu tenzije u BiH....A, on bi da po..pusi nekome, ali niko vise nece, sem Komsicija
svi za dogovor, a dogovora ni s glave :)
A čekajte Servi i skutori iz Ercegovine(Rvati) jel vi mislite da cemo mi sjediti u udobnim foteljama i pratiti vas na TV-u kako cjepate nasu jednu i jedinu domovinu Republiku Bosnu i Hercegovinu?! Jel to mislite? A ko vam je to slagao de nam kazite?Jel opet onaj srpski špijun Dragan Čović?Pa reko sam vam 100 puta nemojte njemu vjerovati,čojk radi za SANU.A de mi i ovo kazite ovaj čime se mislite braniti kad zafuntamo?Nema vise JNA a ni Franjke TudjMana,sad ima OSBiH i njen minister Selmo Cikotić i nasi vlastiti avioni,kamioni,tenkovi,topovi,puske i odjela i nas najmanje 500.000 hiljada koji smo spremni uzeti puske i krenut odmah dole do Kiseljaka,Novog Travnika,Kreševa,Viteza,Mostara,Stoca itd i vratiti to pod zakone ove drzave,je li znate to? A zasto bar vi Kroatišeri to radite,hajd Servi njih ima milionček al vi kojih nema ni 150 hiljada da izazivate gorku sudbinu,pa ZASTO majka mu stara?Pa jel zaista mislite da mozete nesto uspjet ako zafunta? Pa dajte dozovite se pameti.
Podrska Zlatku i SDP...!!! Ne popustaj po NIKAKVU CIJENU, nema podjele Drzave i Vojne Imovine, ko i Kadastra, Teritorije BiH-e i SVEGA STO SE NALAZI NA NJOJ, od prirodnih resursa, DO SVIH INSTITUCIJA, HISTORIJSKE i KULTURNE BASTINE Republike BiH-e, PRISVAJANJE I PREPISIVANJE I PRIVATNE IMOVINE na entitete ITD...!!! I NARAVNO KLJUCNA MINISTARSTVA JEDINO PRAVIM BOSANCIMA A NE SERBO-BARBARIMA I NEPRIJATELJIMA BIH-e...!!! Pamet u GLAVU...!!! Trebalo bi OZBILJNO razmatrati VRACANJE US-TAVA RE-PUBLIKE BIH-e, jer je LEGALAN I JEDINI...!!! HOCEMO D E M O K R A C I J U...!!!
Koje razdruživanje, pa kada se i ko s kim sjedinio? Nasjedate na mantru kokošara, taman kuda su bile dvije države Bosna i Hercegovina. Ova se zemlja poslije prvog rata prvo udružila u Državu Slovenaca, Hrvata i Srba( Slovenija, Hrvatska, BiH i Vojvodina), a tek onda u Kraljevinu SHS. Dakle, postojao je legalan i legitiman put za zadnje razdruživanje. Ali on je to preskočio, bolje švercat, nego učit.
DVA OBRIJANA CETTNIKA SERBO-BARBARA JEDAN JE RODJEN U SELU-SELLJOBER I KASAPIN PO PROFESIJI DRUGI RODJEN U GRADU ALI PROTEKTOR I OBOZAVALAC NAJVECIH KASAPINA-MONSTRUMA I SERBO-BARBARA KO STO SU MLADIC, KARADZC I HADZIC...!!! ZNACI DAL BIO RODJEN MEDJU SVINJE KO DODIK ILI U SARAJEVU KO BORIS TADIC CETTNIK OSTAJE CETTNIK OD OCA DO SINA...!!! POSSEREM TI SE BORISE TADICU KO PRVO NA TVOJU CAST, KO DRUGO NA TVOJE LICEMJERSTVO, KO TRECE NA ZASTITNIKA SERBO-BARBARA RATKA MLADICA, GORANA HADZIC I RADOVANA KARADZICA, KO CETVRTO STO KONSTANTNO DIRIGUJES SVIM ZAVJERAMA I AGRESIJOM NAD SUVERENM DRZAVOM REPUBLIKOM BOSNOM I HERCEGOVINOM PA CAK FINANSIRAJUCI I IMPLEMENTIRAJUCI SVE VEHABIJSKE POKRETE U BIH-i I SERBO-BARBARIJI SERBIJI...!!! BOJKOT SERBO-BARABRIJE SERBIJE...!!! REVIZIJA TUZBE PROTIV SERBO-BARBARA I MONSTRIMA VAMPIRA SERBIJE...!!! Zahtjevati PRAVDU I ODSTETU...!!! SIKTER...!!!
Dobar je Lagumdzija,ne moze se on dogovarat sa Dodikom i Covicem koje zabole k.. za Bosnu i ciji je glavni cilj da uniste istu...SDP
zasto?
Koja li mu budala jos vjeruje.....