Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SMJERNICE INOZEMNE POLITIKE I KAKO CE GLASOVATI ODREDJUJE PREDSJEDNISTVO BiH, A NE MINISTAR VIJECA MINISTARA ZLAJOGLY LAGUMDZIC.
Ma nije mi bolan naredilo nego moram kupovat njihovu naftu,slaba ova Dodikova iz Broda !? DRŽAVA ZA ČOVJEKA čovjek zna ?? Od septembra dizel 3 KM, hljeb +5% PDV-a,naftni derivati iz Broda -12% ??? ALIJANSA ZA PROMJENE BEZ Stranke za Bosnu i Hercegovinu i HDZ-a 1990 \'??!!
... ma ne bi on al\' tako naredilo iz washingtona...
zigu pročitaj Smrt smail age čengića , kako se u Srpska sela dolazilo ,a kako vraćalo JAle PA i ja slično mislim , zato se fino odvojite , imate 75 % gradova , ako ste nezadovoljni možemo da se mijenjamo . A možemo se i pobiti pa da trećem sve ostane . nama svaka opcija uvijek odgovara . Incku sigurno ova treća opcija odgovara .
Bravo Zlatko treba pod HITNO glasati ZA rezoluciju kojom se osudjuju ubistva i nasilje od strane proruskog DIKTATORA Asada.PODRZITE AMERIKU I ZAPADNE ZEMLJE,recite veliko NE Rusiji i ruskim piunima u BiH..
Može ali samo kako RUSI kažu
Pa ne mozes ti ni glasat\' u UN-u kad imas 35% Srba u drzavi. Zato nam drzava i jeste bolesna, jer su Srbi dijagnoza. To njihovo tragikomicno uvlacenje Rusima u doope vec je poprimilo sizofrene osobine. Fakat zvuci kao bolest... \"BiH vam je bolesna, ima Srbe\"... uzas. Jedva cekam da mi drzava ozdravi.
Instrukcija Vijeću ministara : Pod hitno uvedite trgovinske sankcije SIRIJI ?? PUŠIČKA Ii ja se dogovorili kupovaćemo samo \" jeftinu\" američku naftu ?! Ploče su moojjee , njeni su VELIKI i MALI K........I ????????????????
ja neznam da je neko tvoju babu pito kad pravili posrbice
za svaki spoljno politički staav BIH , treba saglasnost SRBA tj. REPUBLIKE SRPSKE , narušili li se taj princip , LAgumdjija više nije ministar , hehehehehe , može jednom da ignoriše stav Srba . UTUVITE U GLOOVU , ako hoćete da BIH bude ikakava KOnfederacija ili UNijia , da za sve morate pitati Srbe ,ako vam se to ne sviđa , onda se odvojite sa vašom PEderacijom pa glasajte kako vam volja , U ovom Slučaju Srpska podržava IRAN i SIRIJU , koji su kao i Srbi borci protiv inperijalizma SAD .
Ko ne podrzi ovu rezoluciju onda tim ljudima definitvno su nebitnio neduzni gradjani koji su izginuli u Siriji do sada a i oni koji ce ginuti u narednim danima. Krvnika zbaciti sa vlasti nek taj narod odahne !
Bravo Zlaja treba u tim nevažnim stvarima podržavati Ameriku iako smo Titini pioniri uz Iran i Venecuelu.
e samo da vidim ko ima damu da stisne pa neslijedi upute iz instrukcije hajd da ga vidim ima odma da mu glavu zhikkk
Danas u Mesdžidul-Haramu u Mekki, Šejh Saud Shuraim uputio je sljedeću dovu: \"All.ahu moj, uništi faraona Šama, i podari pobjedu potlaćenim u Siriji.\" All.ahumme amin!!! Podrška za rezoluciju iz BiH...Smrt čettnicima prdosslavnim krmojedskim i smrt svim neprijateljima ISLAMA ! All.ahu Ekber !!!