Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlatko je najkompletniji političar u BiH. Profesor, doktor, član svjetske akademije nauka i umjetnosti, predsjednik naše najjače partije, član predsjedništva Partije Evropskih Socijalista, član Madridskog kluba, bivši potpredsjednik i predsjednik Vlade RBiH, bivši predsjednik Vijeća ministara BiH, aktuelni ministar vanjskih poslova BiH (najbolji kojeg smo ikad imali). Pri tome je i sin antifašiste, partizana, bivšeg (predratnog) gradonačelnika Sarajeva Salke Lagumdžije.
evo i mene:lagumdzija je lijep fin,on nas je oslobodio,najbolji politicar,dika nasa,oci nase,svaka mu je zlatna,ima lijepo odijelo,on je nas veliki voda,pravo se sa svima susrece,ima odlican izbor saradnika,svi navijamo za njega volimo ga!! jel dosta od mene?
Svaka cast Zlatko, jedina osoba od koje se mozemo nadati necem bojem vezano za ovu drzavu... :) Inace dokazao se kao odlican ministar vanjskih poslova...
...tako odličan da svakih 4-5 mjeseci Nikolić bez ikakvih problema kaže da je RS država. Svaka čast našem Zlaji, hjoj nikad boljeg slučajnog prolaznika nismo imali!!!!
@ Glas razuma i @ meteor Dva najveca zatucana, zadojena ocajnika na KLIX-u
Bosna i Hercegovina nikad do sad nije imalo ovoliko susreta... Lagumdzija zaista radi svoj posao kako treba
...s tim da svako bitan odlazi Bakiru Izetbegoviću, a ne Zlaji.
Bakiru odlazi jedino njegova žena kad joj zatreba posao preko štele. Čak ih je i kćerka napustila i otišla s nekim kršćaninom u Mađarsku.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ajd nek u ovoj drzavi bar neko radi, lijepo je i to vidjeti
Lagumdžija je upoznao Ihsanoglua o političkoj i ekonomskoj situaciji u zemlji, kao i reformskim procesima koji su u toku, a u vezi su ispunjavanja vanjskopolitičkih prioriteta Bosne i Hercegovine, poput članstva u NATO-u i Evropskoj uniji. Ovako rade pravi politicari,na ovakav nacin razmisljaju i pricaju.svaka cast Zlatko
Aaa to je ono što je Izetbegović već zadnjih 2,5 godine radio...
Da je bilo ko drugi na njegovom mjesto ne bi se snasao, covjek je odlican za ovaj posao tj ovo ministarstvo!!
Odličan, odličan... Ali ne može spriječiti Nikolića da o RS-u divani kao državi!
Na sastanku, Lagumdžija se zahvalio na saradnji i podršci koju OIC pruža BiH u procesu poslijeratne obnove i izgradnje, povratku izbjeglih i raseljenih lica, te u međunarodnim organizacijama. Tako i treba lagumdjija,zahvaliti se ljudima,pa da nam opet pomognu,a ne kao pojedinci koji nas lazu i kradu 17 godina,pokupe u djepove i zaborave kao da nikad nije nista ni bilo,da grdjani nebi saznali..
piv.pivpiv.dk A ko je imao vlast dok su nam Turci na ovom svemu pomagali?