"Slučajni prolaznici" u Parizu
0
Lagumdžija i Nikšić na treningu reprezentacije
Komentari (178)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobra trenerka kod niksica ..
ponedjeljak, radni dan, oni se zajebaju po parizu umjesto da rade i sastavljaju vlast
Pozitivan primjer Lagundzije! Ja sam ga licno snimio kako se setka po Parizu od Trimpfnog Luka prema Concord Trgu, kao i mnogi drugi BiH navijaci tog dana! Stadion u Parizu je bio prepun, prava atmosfera, bez incidenta, Bosanci su pokazali svoju velicinu!!
Ma da oni bar urade nesto kada su ovamo pa neka idu gdje hoce, pogotovo u vrijeme kada cijela nacija slavi. Ali ovamo posla nema,samo pricusa. No mene bas interesuje, a na slici nemogu vidjeti kako ide SDP znacka uz trenerku?
Pa brinu se bolan ljudi za reprezentaciju, a i napeto je, nije da nije. Pa sta ce ti veci razlog da na racun drzave smiris zivce?!?! vazda isto
Država za deranje čovjeka!
Ma sve e ovo fino, neka njih i u Parizu, neka oni bodre naše, ama, hoće li oni bodriti naše seljake i poljoprivrednike po selima da se stane ukraj monopolima i uvoznim lobijima..., NEĆE, ni u kraj pameti im to nije, a po Parizu guzati to je dobro, ko fol radi reprezentacije, a jeste i radi toga malo, ali i radi svoje guzice da him vidi puta.
@Turkey ovaj iznad ti je dobro rekao... poredjenja su ti nigdje veze iako ima tacnih podataka u tvom komentu za te statistike neke. plus ne znam sto si se uhvatio toliko neke turske koja ti je daleko u svakom pogledu poredi se s austrijom ili slovenijom ili nekim zemljama u neposrednoj blizini a pusti se turske i turaka daleko su ti oni kao i ostalim simpatizerima i ljubiteljima iste vi niste turci i nemate nista s njima vi ste bosnjaci iz BiH i tacka.
@turkey Nisi lud ili se praviš lud! Porediti Tursku i BiH, pa to može samo nepismen čovjek. Turska je jednonacionalna država, opozicije i nema, hapse se svi opozicioni političari, pa čak i generali odskora. 99% Turaka je za svoju državu a ono malo Kurda niko ništa i ne pita. BiH je multietnička zemlja,t tri naroda, 50% stanovnika mrzi svoju zemlju (zašto i kako drugo je pitanje). Koja zemlja ima Dodika i Čovića koji je razvaljuju iznutra? Vidio bi Merkelovu da joj bavarski predsjednik uskrati pare za Berlin, šta bi i kako vladala? Čitaj malo i ne lupaj! U BiH se dobro zna koje za ovu državu a ko protiv nje!
Dosli uzivo da gledaju pornjavu u reziji Blanca
Ša je ba, ša vam smeta što naši poličari stoje uz naš tim? Jesu trebali ić u ljubljanu ili zagreb, možda bi stigli na obje tekme da bodre srbiju i rvacku? Smeta vam kad navijaju za tuđe, smeta i meni, al što vam smeta da navijaju za nas? A znaju, vlast ako sad sastave, ništa od rekorda!
Dokazani patrioti bez kojih bi dodik radio sta god zeli
nije do njih do HDZ-ovaca je
samo neka ide, meni odgovara
neko napisa lagumdžija se odriče poslaničke plate, možeš misliti kolko klepa na faksu i gdje ne sve drugo pa u parlament ponekad navrati kad treba zakuhati. prošli saziv nikad nije bio cijelu sjednicu u ostalom CCI je objavljivao izostanke sa sjednica. profesor je po običaju opravdano odsutan ili slučajno prodje pored kamera FTV koje to uredno zabilježe i puštaju istu snimku po nekoliko puta
Ma da, Lagumdzija i Nikšić su veoma važne persone u svijetu politike, oni će večeras zasjeniti sve igrače na terenu. haha Bez obzira kakav rezultat bio, sutra će na naslovnicama najtiražnijih francuskih novina biti glave lagumdzije i nikšića. A televizijske ekipe ce izvijestiti kako su pocastvovane sto im je na stadion došao lagumdzija, a pogotovo nikšić. Opcepoznata stvar je da Obama prvo kontaktira lagumdziju kada hoce nesto da uradi. haha. LOL
jel ovo niksic pojacanje za nasu repku..